Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Εορτασμός 25ης Μαρτίου

Εορτασμός 25ης Μαρτίου

Αγαπητοί μαθητές και γονείς, σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα εορτασμού της 25ης Μαρτίου και τη λειτουργία του σχολείου μας:

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015
Όλοι οι μαθητές θα παρακολουθήσουν τη γιορτή που ετοιμάζει η ΣΤ΄τάξη… Το σχολείο (πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα) θα λειτουργήσει κανονικά.

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015
Το σχολείο (πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα) δε θα λειτουργήσει . Στις 7:00 μ.μ οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης θα παρουσιάσουν στους γονείς στην αίθουσα εκδηλώσεων, το θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη : «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ» σε διασκευή για μαθητική παράσταση της Βασιλικής Κυροπούλου (Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά).

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015
Ώρα 10:30 π.μ. Προσέλευση των μαθητών της Ε΄και ΣΤ΄, που συμμετέχουν στην παρέλαση, στην οδό Αγίου Ιωάννου, μπροστά από το 1ο Δ.Σ Αγίας Παρασκευής.
Μετά την παρέλαση οι γονείς θα πρέπει να βρίσκονται μπροστά από τα Goodys για να παραλάβουν τα παιδιά τους. Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από το σχολεία της πόλης μας στην κεντρική πλατεία. Το σχολείο μας θα εκπροσωπηθεί από την ομάδα παραδοσιακών χορών των απογευματινών δραστηριοτήτων του Συλλόγου Γονέων.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση