Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Ευχαριστήρια Επιστολή προς τους Γονείς του 7ου Δ.Σ Αγίας Παρασκευής

Ευχαριστήρια Επιστολή προς τους Γονείς του 7ου Δ.Σ Αγίας Παρασκευής

6Χίλια οκτακόσια (1.800) ευρώ ήταν το ποσό που συγκεντρώσαμε στο χριστουγεννιάτικο παζάρι και με τη σύμφωνη γνώμη Συλλόγου Διδασκόντων και  Συλλόγου Γονέων τα χρήματα αυτά θα μοιραστούν εξ΄ίσου στην Εστία κοριτσιών ”Φιλοθέη η Αθηναία ” και στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης ως ελάχιστο αντιστάθμισμα αγάπης από την μεγάλη οικογένεια του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής στα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Με επιστολή τους , οι εκπαιδευτικοί  Αγγλικών Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου και Εικαστικών, Φοίβος Σοφικίτης που είχαν την κύρια ευθύνη της διοργάνωσης του παζαριού και δούλεψαν πολλές ώρες μαζί με τα παιδιά για την επιτυχία του, ευχαριστούν τους γονείς για την συγκινητική τους ανταπόκριση.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Αγαπητοί Γονείς,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για την μεγάλη ανταπόκρισή σας στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του σχολείου μας. Η συγκινητική σας συμβολή είχε σαν αποτέλεσμα να μπορέσουμε να βοηθήσουμε φέτος την Εστία κοριτσιών ” Φιλοθέη η Αθηναία ” και το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης με το σεβαστό ποσό των 900 ευρώ το καθένα.
Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο και εγκάρδιο ευχαριστώ στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που μας στήριξε οικονομικά και ιδιαιτέρως στις κυρίες Ελένη Βάρναλη και Φωτεινή Συρίγου -Πελέκη που στάθηκαν δίπλα μας και διέθεσαν άφθονο χρόνο για την υλοποίηση του σκοπού μας.
Να είστε όλοι καλά,να χαίρεστε τα παιδιά σας και ο Καινούριος Χρόνος να φέρει σε όλους υγεία,ευτυχία και ό,τι άλλο επιθυμείτε.
Και πάλι σας ευχαριστούμε θερμά.

Με εκτίμηση,
Η εκπαιδευτικός Αγγλικών Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου
και ο εκπαιδευτικός Εικαστικών Φοίβος Σοφικίτης


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση