Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Η καλοκαιρινή γιορτή μας

Η καλοκαιρινή γιορτή μας

Με παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, μουσικά δρώμενα, καλοκαιρινά τραγούδια και συναυλία-αφιέρωμα στο Λευτέρη Παπαδόπουλο κλείσαμε   την  όμορφη και δημιουργική σχολική χρονιά 2013-14.

Ξεχωριστή στιγμή της  γιορτής…  ο αποχαιρετισμός τριών εκπαιδευτικών, του Σταύρου Παπασταθάκη, της Ιωάννας Συλαιδοπούλου και της  Γιάννας Πετροπούλου, που μετά από 30 και πλέον χρόνων προσφοράς στην εκπαίδευση,  ολοκλήρωσαν   τον εργασιακό τους  κύκλο και βγαίνουν στην σύνταξη.  Μας συγκίνησαν τα λόγια τους, ο  σύλλογος γονέων τους ευχαρίστησε με τρεις  ανθοδέσμες  και ο Διευθυντής τους  ευχήθηκε εκ μέρους της  Πολιτείας και του Συλλόγου Διδασκόντων, μακροημέρευση  και κάθε καλό σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.

Συγχαρητήρια  στους μαθητές μας για την ωραία   εμφάνισή, που δικαιολογημένα απέσπασε το χειροκρότημα των γονιών τους και των προσκεκλημένων  αλλά και  στις δύο εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής του σχολείου, Βαγγελιώ Τουραπή και Βάσω Μπουρογιάννη που δίδαξαν στα παιδιά τους χορούς  και επιμελήθηκαν την εκδήλωση όπως και στη δασκάλα μας Τασιάνα Τσιάκου που παρουσίασε τη γιορτή.

Πολλές ευχαριστίες  στο Διοικητικό Συμβούλιο του  Συλλόγου Γονέων που στήριξε οικονομικά την εκδήλωση και φρόντισε  για τις νοστιμιές και τα ποτά.

Θα ήταν παράλειψη αν δεν ευχαριστούσαμε επίσης  για τις όμορφες μελωδίες που μας χάρισαν στο αφιέρωμα για το Λευτέρη Παπαδόπουλο τους μουσικούς: Δημήτρη Αλεξόπουλο (κιθάρα-τραγούδι) Μαριάννα Φερετζάκη (τραγούδι) Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο (μπουζούκι), Ιουλία Τζαννετουλάκου (πιάνο) Κωνσταντίνο Μανίκα (βιολί),Σάκη Διονυσόπουλο (κρουστά) και το σπουδαίο τραγουδιστή Τάκη Κωνσταντακόπουλο για τις τρεις εξαιρετικές ερμηνείες τους.

Συγχαίρουμε, τέλος, τους μαθητές  μας για την προσπάθεια  κατά τη διάρκεια μιας επιτυχημένης χρονιάς σε όλα τα επίπεδα, ευχαριστούμε τους γονείς για την άριστη συνεργασία και, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο ευχόμαστε σε όλους ένα ξένοιαστο και ξεκούραστο καλοκαίρι !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση