Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Εγγραφές μαθητών στην Α΄τάξη Δημοτικού για το Σχ. Έτος 2014- 2015

Εγγραφές μαθητών στην Α΄τάξη Δημοτικού για το Σχ. Έτος 2014- 2015

mimis_kai_lolaΣας ενημερώνουμε ότι για το σχολικό έτος 2014-15, στην Α΄ τάξη Δημοτικού εγγράφονται τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το έτος 2008.

Οι εγγραφές  θα πραγματοποιηθούν  στο σχολείο μας από 2 – 20  Ιουνίου  και κατά τις εξής ώρες:

– 2  Ιουνίου – 13  Ιουνίου, από 13:00 μέχρι  16:00

16 Ιουνίου – 20 Ιουνίου από  09:00 μέχρι 13:00

 

Απαιτούμενα δικαιολογητικά

  • Πιστοποιητικό γεννήσεως Δήμου ή Κοινότητας για την εγγραφή του μαθητή στα οικεία Μητρώα ή Δημοτολόγια, εκδόσεως εντός του τελευταίου πριν την εγγραφή τριμήνου.
  • Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο να φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  • Αποδεικτικό στοιχείο (π.χ  Εκκαθαριστικό εφορίας, λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ )  από το οποίο να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.
  • Βεβαίωση παρακολούθησης νηπιαγωγείου.
  • Φόρμα εγγραφής μαθητή (δίνεται από το σχολείο)
  • Εκτός  των ανωτέρω, κατά την εγγραφή παραδίδεται στο γονέα το έντυπο του Ατομικού Δελτίου Υγείας του μαθητή το οποίο επιστρέφεται συμπληρωμένο κατά το μήνα Σεπτέμβριο.

Σε  περίπτωση φοίτησης του μαθητή στο ολοήμερο πρόγραμμα απαιτείται η υποβολή από το γονέα-κηδεμόνα σχετικής αίτησης, η οποία θα δοθεί προς συμπλήρωση από το σχολείο.

Για πληροφορίες σχετικά με τα όρια της σχολικής  περιφέρειας  του 7ου Δ.Σ Αγίας Παρασκευής  μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση του Σχολείου   στο τηλέφωνο 2106012914.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Ιωάννης Λογοθέτης


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση