Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Στην Εστία κοριτσιών “Φιλοθέη η Αθηναία”

Στην Εστία κοριτσιών “Φιλοθέη η Αθηναία”

1Και έφτασε η ώρα να πιάσουν τόπο τα χρήματα που συγκεντρώσαμε από το χριστουγεννιάτικο παζάρι και  το εργαστήριο  ζαχαροπλαστικής. Αντιπροσωπία μαθητών, εκπαιδευτικών και μελών του Δ.Σ του συλλόγου γονέων επισκέφτηκαν  την Εστία κοριτσιών “Φιλοθέη η Αθηναία” που βρίσκεται εδώ  στην Αγία Παρασκευή   και χάρισε  στο ίδρυμα βιβλία καθώς και το χρηματικό ποσό των 885 Ευρώ….

2Η υπεύθυνη της Εστίας κ. Βάσω (το επίθετο, κατόπιν επιθυμίας της, δεν το αναφέρουμε) ευχαρίστησε για την προσφορά το σχολείο μας ,  ενημέρωσε την αντιπροσωπία  για τη λειτουργία του ιδρύματος και την ξενάγησε στους χώρους  του τριώροφου κτιρίου όπου ζουν και μεγαλώνουν  είκοσι κορίτσια  όλων των ηλικιών, από βρέφη έως και απόφοιτες Λυκείου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Εστία δεν έχει καμία  χρηματοδότηση  ή επιχορήγηση από δημόσιο φορέα και  όλα τα έξοδά της, που όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι και λίγα, καλύπτονται από χορηγίες και  δωρεές …

3

Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, το Δ.Σ του συλλόγου γονέων, τους γονείς αλλά κυρίως τους μαθητές που οργάνωσαν τις  χριστουγγενιάτικες δράσεις και συγκέντρωσαν το χρηματικό ποσό που διατέθηκε στην  Εστία.

 

5

Κλείνοντας, παραθέτουμε ευχαριστήρια  επιστολή, προς τους γονείς,  της εκπαιδευτικού Αγγλικών του σχολείου μας κ. Κωνσταντίνας Γιαννοπούλου  που είχε την ιδέα και  συντόνισε το χριστουγεννιάτικο παζάρι:

“Αγαπητοί γονείς,

θα ήθελα να σας πως ένα μεγάλο “Ευχαριστώ” για την υποστήριξή σας στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Σχολείου μας.

Με το ποσό των 885 Ευρώ που συγκεντρώσαμε μαζί, ελπίζουμε να φέρουμε λίγη ανακούφιση και περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά που χρειάζονται και εμάς μέχρι να μεγαλώσουν και να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους.

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ και τα παιδιά σας τα οποία κατασκεύασαν τα αντικείμενα που πουλήθηκαν στο παζάρι μας.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό ένα ευχαριστώ και στις μητέρες που ετοίμασαν γλυκίσματα και τα έσοδα που συγκέντρωσαν τα διέθεσε το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων για τον φιλανθρωπικό μας σκοπό.

Να είστε όλοι καλά και η νέα χρονιά να μας φέρει υγεία, κουράγιο και περισσότερη ελπίδα.

Με εκτίμηση

η Εκπαιδευτικός Αγγλικών

Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση