Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Βάφουμε τις αίθουσες, ομορφαίνουμε το σχολείο μας

Βάφουμε τις αίθουσες, ομορφαίνουμε το σχολείο μας

2Αγαπητοί γονείς

Εξασφαλίσαμε χρώματα και έτσι το Σάββατο 19 Οκτωβρίου εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές βάφουμε τις αίθουσες του σχολείου μας οι οποίες έχουν να βαφτούν περισσότερα από δέκα χρόνια.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ

Θα μαζευτούμε στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου και θα πιάσουμε δουλειά… Τέσσερις πέντε γονείς να βρεθούν από κάθε τμήμα, μαζί με  τους εκπαιδευτικούς, η δουλειά θα γίνει εύκολα και γρήγορα. Ας είναι και τα παιδιά μαζί μας. Ας δουλέψουν και αυτά. Θα είναι ένα ωραίο μάθημα εθελοντικής εργασίας, κοινής δράσης και κοινωνικής προσφοράς για όλους μας.
Α! πολύ θα μας βοηθούσαν πινέλα, ρολά, σπάτουλες και λοιπά σύνεργα βαψίματος, γιατί αυτά που έχουμε αγοράσει ίσως να μην φτάνουν…
Για την καλύτερη οργάνωση της δράσης όποιος γονιός μπορεί και θέλει, ας συμπληρώσει στην παρακάτω δήλωση τα στοιχεία του και ας τη στείλει με το παιδί του στο/η δάσκαλο/α της τάξης.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου
_______________________________________________________________

ΔΗΛΩΣΗ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:……………………………………………………………………………..
ΓΟΝΕΑΣ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΜΑΘ.………………………………………………………. ΤΑΞΗ/ΤΜΗΜΑ:…….
ΤΗΛΕΦΩΝΑ:………………………………………………………………………………………………
ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΤΟΥ 7ου Δ.Σ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013
Ο/Η ΔΗΛ…


1 Σχόλιο

  1. Καλημέρα,

    Σχετικά με την εξαιρετική ενέργεια που αναλάβατε «Βάφουμε τις αίθουσες, ομορφαίνουμε το σχολείο μας» το Σάββατο 19 Οκτωβρίου θα ήθελα να επισημάνω ότι στο Γ2’ έχουν μαζευτεί (2) εθελοντικές προσφορές γονέων για να συνδράμουν στο βάψω της τάξης (δεν ξέρω τι θα γίνει σήμερα) .

    Παρακαλώ για τις ανάλογες «ενέργειες ευαισθητοποίησης» (π.χ. σήμερα με την λήξη του προγράμματος μπορεί να γίνει άλλη μια προφορική ενημέρωση την ώρα που παραλαμβάνουν οι γονείς τα παιδιά) και άλλων γονέων του Γ2 διότι η τάξη έχει περισσότερα παιδιά από (2) ……………..!!!!

    Με εκτίμηση,
    Γ. Κοκόσης

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση