Αρχική » Χωρίς κατηγορία » 1ο Μαθητικό Συνέδριο Δημοτικών Σχολείων Αγίας Παρασκευής: “Ο μαθητής στο βήμα”

1ο Μαθητικό Συνέδριο Δημοτικών Σχολείων Αγίας Παρασκευής: “Ο μαθητής στο βήμα”

400 μαθητές της Έκτης από δέκα Δημοτικά Σχολεία της Αγίας Παρασκευής σε μια πρωτοποριακή ιδέα του Σχολικού Σύμβουλου Παναγιώτη Γαλάνη.

Οι εργασίες που παρουσιάστηκαν στις 4/6/2013 στο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ, δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά από τις εργασίες ενός επιστημονικού συνεδρίου.

Αστρονομία, Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, Κυκλοφοριακή Αγωγή, Παιδικά Ατυχήματα… Κάπνισμα και Υγεία, Συναισθήματα, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Πρόσφυγες, Παράδοση, Μουσική, Θέατρο, Ποίηση, Ιστορία, μεγάλοι ευεργέτες…τα θέματά του .

Συγχαρητήρια στο Σχολικό Σύμβουλο Παναγιώτη Γαλάνη, στους υπεύθυνος των Καινοτόμων Δράσεων της Β΄ΑΘήνας, Λίτσα Κουνέλη, Λίτσα Σιαφαρίκα και Δημήτρη Γκότζο,που αποτελούσαν την επιστημονική ομάδα του Συνεδρίου, και στους δάσκαλους των παιδιών.

Το πιο μεγάλο μπράβο όμως στους μαθητές για την προσπάθεια, την παρουσία και το εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Υ.Γ 1 Παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας Πάρις Βεντήρης και φυσικά ο φιλόξενος οικοδεσπότης Νικόλαος Κανελλόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθυντής του ΕΚΕΦΕ “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”

Υ.Γ2 Το σχολείο μας συμμετείχε στο συνέδριο με έρευνα για τα παιδικά ατυχήματα. Περισσότερα για την έρευνά μας και την παρουσιάση της σε επόμενη ανάρτηση.

 


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση