Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Για την επίσκεψη της ΣΤ΄τάξης στην Πάρνηθα

Για την επίσκεψη της ΣΤ΄τάξης στην Πάρνηθα

Αγαπητοί γονείς των μαθητών της ΣΤ΄τάξης

Το σχολείο μας τη φετινή σχολική χρονιά εκπονεί περιβαλλοντικό πρόγραμμα με τίτλο «ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ – ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ»
Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού θα πραγματοποιηθεί περιβαλλοντική δράση… στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013.
Το πούλμαν θα μας αφήσει στους πρόποδες της Πάρνηθας για να χρησιμοποιήσουμε το Τελεφερίκ. Υπάρχει πρόβλεψη για τους μαθητές που δεν επιθυμούν να μπουν στο τελεφερίκ, να ανέβουν με το πούλμαν.
Η δράση περιλαμβάνει επίσκεψη στους χώρους αναδάσωσης, ενημέρωση για τα αντιπλημμυρικά έργα, περπάτημα σε μονοπάτια, διαδραστικά παιχνίδια και επίσκεψη στο καταφύγιο όπου τα παιδιά μπορούν να ψωνίσουν τόστ, χυμούς κλπ
Οι μαθητές που θα συμμετέχουν στη δράση επιβάλλεται να έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό (αθλητικά παπούτσια, φόρμες, καπέλο, σακίδιο, νερό, κολατσιό)
Εφόσον συμφωνείτε με τη συμμετοχή του παιδιού σας στη δράση αυτή υπογράψτε την παρακάτω δήλωση.
Σημείωση: Η Δράση και η μεταφορά με το τελεφερίκ καλύπτεται από το Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας. Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ και αφορά μόνο τη μεταφορά με το πούλμαν.

Δ Η Λ Ω Σ Η
Ο/Η………………………………………………………………………………………γονέας/κηδεμόνας του/της μαθητ… της ΣΤ΄ τάξης ………………………………………………………………………………. επιτρέπω στο παιδί μου να πάρει μέρος στην περιβαλλοντική δράση που θα πραγματοποιήσει το σχολείο του την Παρασκευή 12/4/2013 στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας.
Σημείωση: Επιτρέπω ή δεν επιτρέπω (διαγράφω ανάλογα) την μεταφορά του παιδιού μου με τελεφερίκ
Ώρα αναχώρησης:8:30 π.μ Πιθανή ώρα επιστροφής: 3:00 μ.μ
Κόστος συμμετοχής ανά μαθητή: 5 ευρώ
Αγία Παρασκευή …./4/2013
Ο/Η Δηλ…..


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση