Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Τα Νέα της εβδομάδος με εικόνες

Τα Νέα της εβδομάδος με εικόνες

Τη Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου όλο το σχολείο από το ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ταξίδεψε στο “Νησί των Θησαυρών” μέσα από μια ωραία μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Robert Louis Stevenson.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας γυρίζοντας στο σχολείο βάλαμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ανάψαμε το δέντρο.
Τα παιδιά της Πρώτης έφτιαξαν αφίσες για την Φιλαναγνωσία οι οποίες ήδη στολίζουν τους τοίχους της βιβλιοθήκης μας.

Οι μαθητές της Πέμπτης ολοκλήρωσαν στη Φυσική το κεφάλαιο για το Πεπτικό σύστημα. Επειδή ήθελαν να μάθουν περισσότερα για τα δόντια φώναξαν την κ. Άννυ Παναγιωτοπούλου, οδοντίατρο και μητέρα τριών συμμαθητών τους, που  τους μίλησε για την προστασία των  δοντιών  και τη στοματική υγιεινή. Φεύγοντας η κ. Παναγιωτοπούλου έδωσε σε κάθε μαθητή από μια κλεψύδρα για να μετρούν το χρόνο βουρτσίσματος των δοντιών τους.

Το πρωί της Τετάρτης οι Α΄, Β΄ και Γ΄τάξεις ανηφόρισαν στον Άγιο Αντρέα όπου παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία, άκουσαν το χριστουγεννιάτικο κήρυγμα  και όσοι είχαν προετοιμαστεί Κοινώνησαν. Την Πέμπτη έγινε ο εκκλησιασμός των μαθητών της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄τάξεων.

Το βράδυ της Τετάρτης το σχολείο μας ήταν φωταγωγημένο αφού…

Στο γραφείο Διδασκόντων και στις αίθουσες διδασκαλίες οι εκπαιδευτικοί συζητούσαν με τους γονείς για την πρόοδο των μαθητών.
Στο ισόγειο  είχε στηθεί η κάλπη για τις εκλογές του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Στην αίθουσα εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας

Την Πέμπτη επισκέφτηκαν το σχολείο μας οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου. Ψώνισαν από το παζάρι, ξεναγήθηκαν στους  χώρους και στα πλαίσια του προγράμματος ομαλής μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο που εκπονείται στο σχολείο μας, μίλησαν στους μαθητές της Έκτης για τα μαθήματα, τους καθηγητές  και γενικότερα για τη λειτουργία του Γυμνασίου.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση