Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Ημερίδα Πληροφορικής στο σχολείο μας

Ημερίδα Πληροφορικής στο σχολείο μας

Γέμισε με πληροφορικάριους σήμερα το σχολείο μας, αφού περισσότεροι από 150 εκπαιδευτικοί Πληροφορικής που διδάσκουν στα Δημοτικά Σχολεία των Βορείων Προαστίων  και της Ανατολικής Αττικής παρακολούθησαν την Ημερίδα με θέμα: «Το μάθημα ΤΠΕ στο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο» που οργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής.

Στην Ημερίδα που ξεκίνησε το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι οι Σχολικοί Σύμβουλοι κ.κ Ε. Κανίδης, Α. Λαδιάς και Β. Μπελεσιώτης καθώς και ο Διευθυντής Εκπαίδευσης της Β΄Αθήνας κ. Πάρις Βεντίρης, αναφέρθηκαν σε θέματα Διδακτικής των Νέων Τεχνολογιών στο Δημοτικό, Λογισμικών και διδακτικής αξιοποιήσής τους, ασφάλειας και σωστής χρήσης των Εργαστηρίων καθώς και σε τρόπους συνεργασίας των εκπαιδευτικών Πληροφορικής με τους δασκάλους και τις άλλες ειδικότητες που διδάσκουν στο Δημοτικό.


1 Σχόλιο

  1. Καλησπέρα σας από το eduadvisor.gr.
    Ευχόμαστε καλές γιορτές!
    Σας αποστέλουμε το link για μια έρευνά μας για τη χρήση των έξυπνων κινητών συσκευών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Θα βοηθήσει ιδιαίτερα Δασκάλους και καθηγητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς επίσης και γονείς που ενδιαφέρονται για τις νέες τεχνολογίες.
    Το link είναι το: <a href=”http://eduadvisor.gr/images/Erevnes/Eduadvisor.gr-Mobile-Learning.pdf”>http://eduadvisor.gr/images/Erevnes/Eduadvisor.gr-Mobile-Learning.pdf</a&gt;
    Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλά Χριστούγεννα.
    Με εκτίμηση,
    Ανδρεας Μπράτης
    Γενικός Διευθυντής
    <a href=”http://www.eduadvisor.gr”>www.eduadvisor.gr</a>

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση