Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Οι τσάντες θα ξεκουραστούν το τριήμερο στο σχολείο μας

Οι τσάντες θα ξεκουραστούν το τριήμερο στο σχολείο μας


Ο ανοιξιάτικος καιρός σε συνδυασμό με το τριήμερο και την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου ώθησε το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας σε μια ενδιαφέρουσα απόφαση…

Οι δάσκαλοι έκλεισαν το μεσημέρι το φωτοτυπικό , δεν ανέθεσαν καμιά εργασία στους μαθητές για το τριήμερο και τους παρότρυναν να αφήσουν τις τσάντες τους στο σχολείο. Αντί για φωτοτυπίες και γραψίματα, τους πρότειναν να κλείσουν τις τηλεοράσεις, να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική μας γιορτή, να παίξουν με τους φίλους τους, να διαβάσουν το αγαπημένο τους βιβλίο, να πάνε στο θέατρο ή στον κινηματογράφο, να επισκεφτούν μουσεία , να βγουν με τους γονείς τους στην εξοχή και να χαρούν την άνοιξη και τη φύση.

Στο σχόλασμα η χαρά των παιδιών ήταν μεγάλη και βγαίνοντας στο προαύλιο έτρεχαν να αναγγείλουν το «ευτυχές» γεγονός στους γονείς τους, που κοίταζαν απορημένοι, ρωτώντας λεπτομέρειες. Ο Διευθυντής του Σχολείου και οι εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί ήταν εκεί και εξηγούσαν στους γονείς το αυτονόητο.
Ότι δηλαδή τα παιδιά, όπως άλλωστε όλοι οι εργαζόμενοι, έχουν δικαίωμα στην ξεκούραση και στην ψυχαγωγία.

Καλή ξεκούραση λοιπόν και χρόνια πολλά για την εορτή της 25ης Μαρτίου.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση