Το νηπιαγωγείο μας πηγαίνει θέατρο

Την Τετάρτη, 17/2/16 θα επισκεφτούμε το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»για να παρακολουθήσουμε το τρυφερό παραμύθι των δύο Όσκαρ «Ο Μάγος του Οζ». Η παράσταση  θα λειτουργήσει επικουρικά  στο πρόγραμμα της Συναισθηματικής Αγωγής που υλοποιεί το Νηπιαγωγείο μας και έχει τίτλο “Εγώ είμαι εγώ κι εσύ είσαι εσύ”.

Δυο λόγια για την παράσταση:

Η Ντόροθι Γκέιλ είναι ένα ορφανό κορίτσι που ζει μια μονότονη ζωή στη φάρμα των θείων της. Η μεγάλη της ευχή είναι να γνωρίσει τον κόσμο και να απολαύσει περιπέτειες -και η ευχή της τελικά πραγματοποιείται όταν μία μέρα κατά λάθος ένας δυνατός άνεμος τη μεταφέρει στη μαγική Γη του Οζ. Εκεί η Ντόροθι κατευθύνεται προς την Σμαραγδένια Πόλη όπου ζει ο πανίσχυρος Μάγος του Οζ, ο μοναδικός που μπορεί να τη βοηθήσει να επιστρέψει στη φάρμα των θείων της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, η Ντόροθι θα κάνει πολλούς καλούς φίλους: το Σκιάχτρο, τον Τενεκεδένιο Άνθρωπο και το Δειλό Λιοντάρι. Το Σκιάχτρο επιθυμεί να αποκτήσει μυαλό, ο Τενεκεδένιος Άνθρωπος λαχταρά να αποκτήσει καρδιά, ενώ το Δειλό Λιοντάρι θέλει να αποκτήσει θάρρος. Ελπίζοντας πως ο Μάγος του Οζ θα τους βοηθήσει, όλοι μαζί γίνονται μια αχώριστη παρέα και συνοδεύουν τη Ντόροθι στο απρόβλεπτο ταξίδι της προς την Σμαραγδένια Πόλη. Μέσα από το γνωστό έργο «Ο Μάγος του Οζ» βλέπουμε πως μία ετερόκλητη παρέα πλασμάτων καταφέρνουν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον και νιώθουν τη σπουδαιότητα της αυτοεκτίμησης, της θέλησης και της φιλίας.

Μουσική: Μίμη Πλέσσα, σκηνοθεσία: Νανάς Νικολάου και πρωταγωνιστές τους: Νάντια Μπουλέ, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Αντώνη Καρυστινό, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, Άγγελο Μπούρα, Πελαγία Αγγελίδου και Αλεξάνδρα Ούστα.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7:45. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους

κολατσιό (στερεές και όχι υδαρές τροφές)

φρούτα καθαρισμένα

λιχουδιές

χυμούς, νερό

μωρομάντιλα, χαρτομάντιλα

2 σακούλες polybag

1 αλλαξιά ρούχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *