Διεύθυνση

Χαιρετισμός της Διευθύντριας

Καλημέρα σας,

Καλωσορίσατε στο νεοϊδρυθέν 6ο ΓΕΛ Λαμίας που ανοίγει για πρώτη φορά της πύλες του προσφέροντας τη δυνατότητα για παροχή εκπαίδευσης σε ένα υψηλής αισθητικής αλλά και λειτουργικότητας κτίριο για το οποίο φρόντισε η Πολιτεία.

Πιστεύω ότι όλοι θα το τιμήσουμε, θα το προστατέψουμε αλλά και θα εμπνευστούμε ώστε όλοι μας να προωθήσουμε μια δημοκρατική και ανοικτών οριζόντων εκπαίδευση αντίστοιχα με το « ανοικτού τύπου « σχολείο μας.

Εύχομαι φυσικά το έμψυχο δυναμικό του σχολείου μας μαθητές εκπαιδευτικοί και γονείς  να συνεργαστούμε αρμονικά για την ευόδωση των στόχων όλων μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους βοήθησαν στη δημιουργία και λειτουργία αυτού του σχολείου όπως :

Την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, το Δήμο Λαμιέων, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φθιώτιδας, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων για την αμέριστη συμπαράσταση τους στη όλη διαδικασία και τους εκπαιδευτικούς και οποιανδήποτε άλλο.

Τέλος, τόσο εγώ όσο και ο σύλλογος διδασκόντων του 6ου ΓΕΛ Λαμίας σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε κοντά στα παιδιά σας σε όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν κατά την διαδικασία της αρχικής προσαρμογής και μετάβασης.

Σας εύχομαι ολόψυχα μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Η  Διευθύντρια

Αγγελική  Κάππου

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια




Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *