Οκτ 16 2017

Η Χορωδία του σχολείου μας

Φέτος θα λειτουργήσει τμήμα χορωδίας υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας κας Αργυροπούλου και καλούμε τους μαθητές από όλες τις τάξεις να πάρουν μία γεύση από τον κόσμο του χορωδιακού τραγουδιού.

Σας περιμένουμε κάθε Τετάρτη μετά το πέρας των μαθημάτων 13.05 – 14.15

Από τη διεύθυνση

χορωδία

Μία απάντηση μέχρι τώρα

Οκτ 12 2017

Θεατρική Ομάδα 6ου Γυμνασίου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος ξεκίνησε η θεατρική ομάδα του σχολείου υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του σχολείου μας κας Σακιώτη Αθανασίας και κας Δράκου Παρασκευής.

Οι πρόβες θα γίνονται κάθε Παρασκευή μετά το τέλος των μαθημάτων.

Μία απάντηση μέχρι τώρα

Οκτ 06 2017

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Με επιτυχία και ενθουσιασμό διοργανώθηκαν οι εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στις 2/10/2017.

Την έναρξη έκαναν οι κορυφαίοι αθλητές Ντράκοβιτς , Πανάρετου, Αλεξανδρίδη .

Ακολούθησαν αγώνες καλαθοσφαίρισης, ποδοσφαίρου πινγκ-πονγκ . Επίσης οι μαθητές παρακολούθησαν βίντεο σχετικά με τα Ολυμπιακά Αθλήματα και κορυφαίους αθλητές.

 

Μία απάντηση μέχρι τώρα

Οκτ 05 2017

Πρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων έχουμε την τιμή να προσκαλέσουμε τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Β΄και Γ΄τάξης του 6ου Γυμνασίου Νίκαιας στις 09 Οκτωβρίου 2017 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου σε ενημερωτική συνάντηση. Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.

Η Διευθύντρια

Λεουτσάκου Ευγενία

Μία απάντηση μέχρι τώρα

Σεπ 20 2017

Πρόσκληση σε Ενημερωτική Συνάντηση Γονέων Α΄Τάξης

Έχουμε την τιμή να προσκαλέσουμε τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Α΄Τάξης σχολικού έτους 2017-18 σε ενημερωτική συνάντηση, η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, την Δευτέρα 25/9/2017 και ώρα 18:00 .

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης να γίνει συζήτηση με θέμα : Η μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο , με ομιλήτρια την κα Κυβέλου Αγγελική .

Από τη Διεύθυνση

Μία απάντηση μέχρι τώρα

Σεπ 20 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Σας ενημερώνουμε ότι κατά το σχολικό έτος 2017-18 λειτουργεί στο σχολείο μας Τμήμα Ένταξης με τρεις ειδικότητες καθηγητών (Φιλόλογο, Φυσικό και Μαθηματικό).

Σκοπός του τμήματος ένταξης είναι η υποστήριξη των μαθητών/τριών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (μαθησιακές δυσκολίες) στο σχολικό περιβάλλον. Στο Τ.Ε. μπορούν να φοιτήσουν μαθητές/τριες με γνωμάτευση από ΚΕΔΔΥ ή άλλη ιατροπαιδαγωγική υπηρεσία ή και μαθητές/τριες εφόσον κριθεί ότι αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες.

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν τα παιδιά τους στο Τ.Ε. να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση στη Διεύθυνση του σχολείου

Από τη Διεύθυνση & του εκπαιδευτικούς του Τμήματος Ένταξης

Μία απάντηση μέχρι τώρα

Σεπ 19 2017

Ανακοίνωση για το μάθημα των θρησκευτικών

Οι απαλλαγές από το μάθημα των Θρησκευτικών είναι ετήσιας διάρκειας. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς – κηδεμόνες θα πρέπει να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση στο σχολείο

Από τη Διεύθυνση

Μία απάντηση μέχρι τώρα

Σεπ 13 2017

Παραδοσιακοί χοροί στο σχολείο μας

Το σχολείο μας καλωσορίζει το πρόγραμμα παραδοσιακών χορών του Δήμου μας, που θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη στις 14.00 . Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη 14/9 και όσοι μαθητές επιθυμούν να εγγραφούν να βρίσκονται στο σχολείο για την πρώτη συνάντηση με την υπεύθυνη δασκάλα χορού κ. Εμμανουέλα Γεωργούση.

Μία απάντηση μέχρι τώρα

Σεπ 06 2017

Τελετή Αγιασμού

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του 6ου Γυμνασίου Νίκαιας σας εύχονται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά . Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην τελετή Αγιασμού για την έναρξη του σχολικού έτους 2017-18 τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 09.00 .

Στην τελετή είναι προσκεκλημένοι όλοι οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών μας.

Μετά τον Αγιασμό θα διανεμηθούν τα διδακτικά βιβλία . Παρακαλούνται οι μαθητές να προσέλθουν με τσάντες για τη μεταφορά των βιβλίων.

Από τη Διεύθυνση

Μία απάντηση μέχρι τώρα

Ιουλ 07 2017

Ανακοίνωση καλοκαιρινής εφημερίας 2017

Το σχολείο κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα 08:30 – 13:00.

Μία απάντηση μέχρι τώρα

Επόμενα »