Μαθητικό Φεστιβάλ 2017 «Χίλια Πρόσωπα Εμείς»

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της πόλης μας σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις του

Μαθητικού Φεστιβάλ 2017 «Χίλια Πρόσωπα Εμείς».

image001

Αφιερωμένο στη διαφορετικότητα είναι το φετινό Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Κορυδαλλού «Χίλια Πρόσωπα Εμείς», που διοργανώνεται για μια ακόμα χρονιά σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Κορυδαλλού.

Οι εκδηλώσεις του ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και υλοποιούνται από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, το Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης και τον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου, ως επιστέγασμα του συνόλου των μαθητικών εκδηλώσεων που ξεδιπλώνονται σε όλη την πόλη κάθε Μάιο και Ιούνιο.

Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η κατανόηση της διαφορετικότητας και του πλούτου που αυτή μας τροφοδοτεί, καθώς και η ανάδειξη του ανοικτού σχολείου και της δημιουργικής συνεργασίας με την τοπική κοινωνία, την οποία κάνουν πράξη με τη συνεργασία τους ο Δήμος Κορυδαλλού και οι Σύλλογοι Γονέων περισσότερα από 20 χρόνια.

Κατηγορίες: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ | Γράψτε σχόλιο

Πειραιαθλητισμός 2017 – Η συμμετοχή του Σχολείου μας!

Με απόλυτη επιτυχία συμμετείχε το Σχολείο μας την Τρίτη 16 Μαΐου 2017 στη δράση Πειραιαθλητισμός. Οι μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης παρουσίασαν τρία χορευτικά που προετοίμασαν με τη φροντίδα του εκπαιδευτικού φυσικής αγωγής κου Τσέλιγκα Βαγγέλη.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

Πληροφορίες για τη διαδημοτική αθλητική δράση “Πειραιαθλητισμός” εδώ!

02 08 13 28 4347

Κατηγορίες: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ | Γράψτε σχόλιο

Ένα μπαλόνι μυστικά – Πρόσκληση σε θεατρική παράσταση από τη Β΄τάξη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Κατηγορίες: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ | Γράψτε σχόλιο

Δραστηριότητες Συλλόγου Γονέων

Σας ενημερώνουμε ότι οι δραστηριότητες του Συλλόγου για το μήνα Μάιο και Ιούνιο έχουν ως εξής

 1. Κυριακή  28/5/2017:  Μαθητικό Φεστιβάλ με θέμα την διαφορετικότητα στην πλατεία Αλησμόνητων Πατρίδων (Παλαιό Νεκροταφείο) στις  6:30 μ.μ.
 2. Τετάρτη  31/5/2017:  Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Ε.Α.Κ .
 3. Σάββατο 3/6/2017: Γιορτή  του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με παραδοσιακούς χορούς από το παιδικό τμήμα και ενηλίκων στις 7:00 μ.μ, θα ακολουθήσει το καθιερωμένο γλέντι με φαγητό και μουσική, στον προαύλιο χώρο του Σχολείου.
 4. Τετάρτη   7/6/2017: Παρουσίαση μουσικών οργάνων στο αμφιθέτρο του Σχολείου στις 5:30 μ.μ.
 5.  Κυριακή  11/6/2017:  Καλοκαιρινή εκδρομή Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο Ναύπλιο.
Κατηγορίες: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ | Γράψτε σχόλιο

Διάφοροι Διαφορετικοί Φίλοι – Πρόσκληση σε θεατρική παράσταση από την Ε΄ τάξη

  Με ένα σύνολο εκδηλώσεων γιορτάζουν οι μαθητές από τέσσερα  Σχολεία του Δήμου μας τη δημιουργία μέσα από τη συνεργασία, τη φιλία και τη γόνιμη διαφορετικότητα. Κι επειδή…ποια σχολική αυλή θα μπορούσε να διεκδικήσει και να χωρέσει αυτήν την τόσο σημαντική γιορτή της φιλίας, αποφασίστηκε να φιλοξενηθεί στην αγαπημένη μας πλατεία «Αλησμόνητων Πατρίδων».

 Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Κορυδαλλού, οι Σύλλογοι Γονέων των Σχολείων,  το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης καθώς και ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού στηρίζουν και συνδιοργανώνουν την Κυριακή 28 Μαΐου, στις 6:30 μ.μ., τη μεγάλη γιορτή των μαθητών από το 1ο Ειδικό Σχολείο, τα 6ο και 8ο Δημοτικά και το 7ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού.

αφισα_ΔΔΦ

αφισα_Αστραδενή (2)

 

αφισα Ζωγραφική

αφισα Νοηματική

Κατηγορίες: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ | Γράψτε σχόλιο

Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2017 – 2018

Σας γνωρίζουμε ότι για την εγγραφή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία (Γυμνάσια), για το σχολικό έτος 2017-2018, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, οφείλουν να υποβάλλουν αίτηση στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους κατά το χρονικό διάστημα από 02 Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2017. Μετά το πέρας της 31ης Μαΐου 2017, ουδεμία αίτηση γίνεται δεκτή. Οι γονείς ή κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών των Μουσικών Σχολείων Αττικής και Πειραιά έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν μία (1) μόνο αίτηση στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους σύμφωνα με τον πίνακα 1.

Για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας οι γονείς ή κηδεμόνες υποβάλλουν μία μόνο αίτηση στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους σύμφωνα με τον πίνακα 3 (υπόδειγμα αίτησης).

Οι γονείς ή κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών μαζί με την αίτηση στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους, οφείλουν να προσκομίσουν λογαριασμό ΔΕΚΟ ή άλλο αξιόπιστο αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση μονίμου κατοικίας τους. Οι υποψήφιοι για επιλογή και φοίτηση στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων δεν στερούνται το δικαίωμα υποβολής αίτησης για συμμετοχή στις διαδικασίες εισαγωγής σε άλλου τύπου Γυμνάσιο (Πρότυπο, Πειραματικό, Καλλιτεχνικό κλπ).

Στα Μουσικά Σχολεία (Γυμνάσια) εγγράφονται ως μαθητές απόφοιτοι δημοτικού, ύστερα από επιλογή. Η διαδικασία επιλογής για το σχολικό έτος 2017-2018 θα διενεργηθεί από τις αρμόδιες επιτροπές, οι οποίες θα οριστούν από τον Περιφερειακό Διευθυντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης και θα πραγματοποιηθούν τις εργάσιμες ημέρες από 19-22 Ιουνίου 2017. Συγκεκριμένα, η διαδικασία επιλογής θα ξεκινήσει ταυτόχρονα για όλους τους υποψηφίους σε όλα τα μουσικά σχολεία τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 και ώρα 10.00 με την γραπτή εξέταση των υποψηφίων [ακρόαση ηχητικού δίσκου (cd)].  Μετά την ολοκλήρωση της γραπτής εξέτασης, η διαδικασία εισαγωγής θα συνεχίσει την ίδια ημέρα με την εξέταση των υποψηφίων από την αρμόδια επιτροπή. Αναλόγως του αριθμού των αιτήσεων η διαδικασία της εξέτασης των υποψηφίων από την αρμόδια επιτροπή δύναται να διαρκέσει έως και την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017. Οι θεματικές ενότητες, στις οποίες αξιολογούνται οι υποψήφιοι, είναι: «Ρυθμός», «Ακουστική Ικανότητα», «Φωνητική Ικανότητα», «Διάκριση ηχοχρωμάτων» και προαιρετικά ένα μουσικό όργανο (Ευρωπαϊκό ή Παραδοσιακό), σε επίπεδο αντίστοιχο τουλάχιστον της Κατωτέρας Σχολής.

Για να δείτε την εγκύκλιο «Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2017-2018» πατήστε εδώ!

Μουσικό Γυμνάσιο Πειραιά

Κ Μαυρομιχάλη 27

Τηλέφωνο 210 – 4204426

Κατηγορίες: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ | Γράψτε σχόλιο

Αιτήσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής μαθητών Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Κερατσινίου – Δραπετσώνας για το σχολικό έτος 2017 – 2018

Καλούνται οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών/ριών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για την εισαγωγή/φοίτηση στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, να υποβάλλουν αίτηση για την επιλογή των μαθητών επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017  έως και την παραμονή των εξετάσεων. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 35, 1ος όροφος) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 11:00 – 15:00 (τηλ: 2104175149).

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στη  σχετική εγκύκλιο 75701/Δ2/09-05-2017 με θέμα  «Διαδικασία εισαγωγής μαθητών Καλλιτεχνικών Γυμνασίων»

Επισημαίνουμε ότι:

 • Οι γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών των Καλλιτεχνικών Σχολείων έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση μόνο για το Καλλιτεχνικό Σχολείο της περιοχής τους (όπου ανήκει χωροταξικά) σύμφωνα με το συν. 1 και 2 της εγκυκλίου. Μαζί με την αίτηση οφείλουν να προσκομίσουν λογαριασμό ΔΕΚΟ ή άλλο αξιόπιστο αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους.
 • Όσον αφορά την κατεύθυνση Χορού, οι γονείς/κηδεμόνες μαζί με την αίτηση συμμετοχής οφείλουν να προσκομίσουν Ιατρικές Βεβαιώσεις υγείας και καλής φυσικής/ορθοπεδικής κατάστασης από Παθολόγο/Παιδίατρο και από Ορθοπεδικό γιατρό στις οποίες θα αναφέρεται η δυνατότητα φοίτησης των μαθητών στην κατεύθυνση Χορού των Καλλιτεχνικών Γυμνασίων.
 • Κάθε μαθητής έχει τη δυνατότητα να είναι υποψήφιος σε περισσότερες από μία κατευθύνσεις. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να υποβληθεί ξεχωριστή αίτηση για κάθε κατεύθυνση.
 • Η συμμετοχή μαθητή στις διαδικασίες επιλογής για φοίτηση στην Α ́ τάξη Καλλιτεχνικού Γυμνασίου δεν στερεί το δικαίωμα υποβολής αίτησης για φοίτηση σε άλλο τύπο σχολείου (Μουσικό Σχολείο, Πρότυπο Σχολείο κτλ).
 • Η διαδικασία επιλογής των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη των Καλλιτεχνικών Γυμνασίων διενεργείται το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου 2017 σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.
 • Για να δείτε την εγκύκλιο 75701/Δ2/09-05-2017 («Διαδικασία εισαγωγής μαθητών Καλλιτεχνικών Γυμνασίων»)  πατήστε εδώ!
 • Για το έντυπο αίτησης γονέα – κηδεμόνα καθώς και για το έντυπο δήλωσης κατοικίας πατήστε εδώ!
Κατηγορίες: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ | Γράψτε σχόλιο

Προγραμματισμός λειτουργίας Ολοήμερου Προγράμματος σχολικού έτους 2017 – 2018

Για τον Προγραμματισμό λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος των Ενιαίου Τύπου Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2017-2018, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Διευθύνσεις των Σχολικών Μονάδων θα ακολουθήσουν τα εξής:

1. Προϋποθέσεις για τη λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος των 4/θέσιων και άνω Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων :

Στα Ενιαίου Τύπου Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία (με λειτουργικότητα από 4/θέσια και άνω) δύναται να συγκροτηθεί και να λειτουργήσει τμήμα/τμήματα Ολοήμερου Προγράμματος με τις εξής προϋποθέσεις:

α) Στη συγκρότηση των τμημάτων του Ολοήμερου Προγράμματος λαμβάνεται υπόψη η δηλωθείσα ώρα αποχώρησης των μαθητών, που αναγράφεται στη σχετική υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων κατά την εγγραφή τους.

β) Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Ολοήμερου Προγράμματος (15:00), εφόσον έχει κατατεθεί σχετική υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων.

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:

αα) οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα και κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.

ββ) οι μαθητές, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως, πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένοι) πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολικές μονάδες Π.Ε με εγγραφή στο πρωινό πρόγραμμα, και δεν είναι ενταγμένα στις λειτουργούσες Δ.Υ.Ε.Π.

Για να δείτε το έντυπο της αίτησης γονέα πατήστε εδώ!

Κατηγορίες: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ | Ετικέτες: | Γράψτε σχόλιο

167 σχολικές μονάδες, 220 εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής, 7544 μαθητές/τριες Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης «ΠΕΙΡΑΙ-ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ»

Η διαδημοτική δράση «Σχολικός ΠΕΙΡΑΙ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» αφορά στη διεξαγωγή αθλητικών – κινητικών δραστηριοτήτων για τους μαθητές/τριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας     Εκπαίδευσης Πειραιά και όμορων Δήμων, στο πλαίσιο των αγώνων ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ.  Στη δράση «Σχολικός ΠΕΙΡΑΙ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» εντάσσονται οκτώ (8) αθλητικές και κινητικές δραστηριότητες που αφορούν μαθητές/τριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αναλυτικότερα ανά βαθμίδα:
 Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
1. Κολύμβηση («γιορτή νερού»), 2. Kids” Athletics, 3. Παραδοσιακοί χοροί, 4. Γυμναστική για όλους, 5. Επιτραπέζια αντισφαίριση (Πινγκ-πονγκ), 6. Χειροσφαίριση (Χάντμπολ), 7. Πυγμαχία.
Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
1. Καλαθοσφαίριση (3Χ3 Μπάσκετ), 2. Χειροσφαίριση (Χάντμπολ), 3. Επιτραπέζια αντισφαίριση (Πινγκ-    πονγκ), 4. Παραδοσιακοί χοροί, 5. Γυμναστική για όλους, 6. Πυγμαχία, για μαθητές /τριες Γυμνασίου και: 1.  Παραδοσιακοί χοροί, 2. Γυμναστική για όλους, για μαθητές/τριες Λυκείου.
ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
1. Κολύμβηση («γιορτή νερού»), 2. Kids” Athletics, 3. Παραδοσιακοί χοροί, 4. Γυμναστική για όλους.
Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
1. Καλαθοσφαίριση (3Χ3 Μπάσκετ), 2. Επιτραπέζια αντισφαίριση (Πινγκ-    πονγκ), 3. Παραδοσιακοί χοροί, 4. Γυμναστική για όλους.

  Οργάνωση:

Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Πειραιά (Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Πειραιά)
Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Πειραιά,     Δ/ντής: Λεωνίδας Νίκας
Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Πειραιά,     Δ/ντής: Νικόλαος Μουμούρης

Σχεδιασμός, Συντονισμός Έργου:    Ηρακλής Κέλλης,   Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής
Μαρία Δ. Παπαδοπούλου,  Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής

Υλοποίηση:    Ομάδα Φυσικής Αγωγής (Ο.Φ.Α.) Πειραιά,  Επικεφαλής: Κατερίνα Σπανού

Συνεργάτες:    Ομάδα Φυσικής Αγωγής (Ο.Φ.Α.) Δ΄ Αθήνας, Επικεφαλής: Μαρία Τσανάκα
3ο ΕΠΑΛ Πειραιά, Εκπρόσωπος: Ασπασία Βουδούρη
Ομάδα παραδοσιακών χορών Εκπ/κών Πειραιά, Χοροδιδάσκαλοι: Ελένη Σ. Γκλεγκλέ, Λασκαρίδης Ηλίας

Μετά τιμής
Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Πειραιά
(Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Πειραιά)

Κατηγορίες: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ | Γράψτε σχόλιο

Ανακοίνωση για τους γονείς της Στ΄ τάξης

Οι μαθητές της Στ΄  Τάξης, με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, θα διδαχθούν στο Γυμνάσιο τη δεύτερη ξένη γλώσσα που έχουν επιλέξει και διδάσκονται από την Ε΄ Δημοτικού. Σχετική βεβαίωση θα αποσταλεί στα Γυμνάσια από τους Διευθυντές των Σχολείων μαζί με τους τίτλους σπουδών των μαθητών στη λήξη του διδακτικού έτους.

Αν κάποιος γονέας θέλει να αλλάξει στην Α΄ Γυμνασίου την επιλογή δεύτερης ξένης γλώσσας, μπορεί να υποβάλει σχετική αιτιολογημένη γραπτή αίτηση μέχρι τις 10 Ιουνίου στη Διεύθυνση του Δημοτικού σχολείου στο οποίο φοιτά ο μαθητής.

Η αίτηση αυτή θα αποσταλεί από το Δημοτικό Σχολείο στο Γυμνάσιο εγγραφής του μαθητή, το οποίο δύναται να ικανοποιήσει το αίτημα του γονέα.

Εισαγωγή μαθητών/τριών (μη συνδεδεμένα) / Πλήρωση κενών θέσεων (συνδεδεμένα) και σχετικές ρυθμίσεις στα Πειραματικά Γυμνάσια για το σχολικό έτος 2017-2018.

Αν το Πειραματικό Γυμνάσιο δεν συνδέεται με Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο, η εισαγωγή των μαθητών/τριών θα γίνει αποκλειστικά  με κλήρωση.

 Εισαγωγή μαθητών/τριών και σχετικές ρυθμίσεις στα Πρότυπα Γυμνάσια για το σχολικό έτος 2017-2018.

Η εισαγωγή όλων των μαθητών/τριών στην Α” τάξη των Προτύπων Γυμνασίων θα γίνει με γραπτή δοκιμασία, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα Πρότυπα Γυμνάσια την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017.

Οι αιτήσεις στα Πειραματικά και  στα Πρότυπα Γυμνάσια  γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά και η προθεσμία λήγει τη 19η Μαΐου 2017. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από το Διευθυντή του Σχολείου.

Δείτε εδώ την υπουργική απόφαση για την εισαγωγή μαθητών – μαθητριών στα Πειραματικά και στα Πρότυπα Σχολεία για το σχολικό έτος 2017 – 2018.

Η ιστοσελίδα της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων εδώ.

Η λίστα με τα  Πρότυπα – Πειραματικά Σχολεία εδώ!

Για υποβολή αίτησης εδώ!

Κατηγορίες: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ | Γράψτε σχόλιο