Συμμετοχή στο διαγωνισμό των εκδόσεων Ψυχογιός

Η Β΄τάξη διάλεξε το παραμύθι “ΓΙΑΣΜΙΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ” .Ένα εξαιρετικό παραμύθι,γεμάτο ευαισθησία για ένα μικρό προσφυγόπουλο που φτάνει στην Ελλάδα μόνο του, αφού οι γονείς του πνίγονται στη θάλασσα.Η επιλογή έγινε μέσα στα πλαίσια του προγράμματος φιλαναγνωσίας με στόχο την ισότητα και τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων.

Καλή επιτυχία στα παιδιά!

ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΩΑ

Η Γιασμίν ένα μικρό προσφυγόπουλο χωρίς τους γονείς της, βρίσκεται να τριγυρνάει μέσα στη βροχή μόνη της. Είναι φοβισμένη και τρομοκρατημένη. Λυπημένη θυμάται τα λόγια των γονιών της.Ευτυχώς είναι τυχερή που βρέθηκε ο Χνούδης το σκυλάκι και αυτή η καλή κυρία και την πήρε στο σπίτι της για να την προστατεύσει! Είναι χαρούμενη που θα ξεκινήσει μια καινούρια ζωή.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΚΟΜΙΚΣ

ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ

Το σκυλάκι ο Χνούδης γάβγιζε στην Γιασμίν για να τον ακολουθήσει. Στην αρχή η Γιασμίν δίστασε. Ο Χνούδης όμως γάβγιζε τόσο πολύ που τελικά τον ακολούθησε δισταχτικά. Έφτασαν σ΄ένα σπίτι, με ένα μεγάλο κήπο.Είχε πολλά παράθυρα και ήταν όλα φωτισμένα. Η Γιασμίν φοβήθηκε να μπει μέσα. Ο Χνούδης γάβγιζε πολύ δυνατά. Ξαφνικά άνοιξε μια πόρτα και τότε η Γιασμίν είδε πολλά παιδάκια να τρέχουν προς το Χνούδη.Το αγκάλιασαν και εκείνος χοροπηδούσε κουνώντας την ουρά του.Το σκυλάκι έτρεξε προς την Γιασμίν και τα παιδάκια τον ακολούθησαν. Την πήραν από το χέρι και την τράβηξαν προς το μεγάλο σπίτι. Της χαμογελούσαν.

Μια καινούρια ζωή άρχιζε για τη Γιασμίν.

ΑΦΙΣΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Κατηγορίες: Συμμετοχή σε Διαγωνισμούς. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση