Χαιρετισμός για τη σχολική χρονιά 2017-2018

20170911_113129Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σας καλωσορίζω ολόθερμα στον ιστοχώρο του σχολείου και εύχομαι σ’ όλους από τα βάθη της ψυχής μου υγεία, χαρά, κι ευτυχία προσωπική και οικογενειακή και μια χρονιά δημιουργική  κι ευχάριστη.

Βασικός στόχος του σχολείου, πέρα από τη μετάδοση γνώσεων, είναι η αγωγή των μαθητών, η σμίλευση του χαρακτήρα των παιδιών με την καλλιέργεια αρχών κι αξιών που θα διαμορφώσουν τα παιδιά σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες και συνάμα να τα διαπλάσουν σε άξιους, δημοκρατικούς, υπεύθυνους, χρήσιμους αυριανούς πολίτες στην κοινωνία.

O σεβασμός και η τήρηση των κανονισμών λειτουργίας του σχολείου, θα οδηγήσουν στην ομαλή κι εύρυθμη λειτουργία της Σχολικής Μονάδας για την πρόοδο, την ευημερία και την ευτυχία των παιδιών.

Σ’ αυτό το δύσκολο και επίπονο έργο μας θα θέλαμε επίσης συνεργάτες, συμπαραστάτες κι αρωγούς του γονείς. Όλοι μαζί, συνοδοιπόροι, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα άνετο, ευχάριστο περιβάλλον, όπου όλοι οι μαθητές θα απολαμβάνουν τη χαρά της μάθησης.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως η μέριμνα και η έγνοια μας για τη μόρφωση, την αγωγή και την πρόοδο των παιδιών, θα είναι συνεχείς κι αδιάλειπτες.

Καλή σχολική χρονιά, δημιουργική, κι ευτυχισμένη!

 

Η Διευθύντρια του σχολείου

Κουτρουφίνη  Σοφία