Ανοίγουν τα σχολεία – Πληροφορίες

Εν όψει του «διαφορετικού’ ανοίγματος του σχολείου από Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020, μετά την μακρά περίοδο που ήταν κλειστό, οι αίθουσες διαμορφώθηκαν βάσει των οδηγιών του Υπουργείου Παιδείας. Τα θρανία… Διαβάστε περισσότερα »

Επιστρέφουμε Σχολείο, Μένουμε Υγιείς!

Για τους γονείς Για τους μαθητές Τι πρέπει να γνωρίζω για να προστατεύσω τον εαυτό μου και το σχολείο μου Υγιεινή των χεριών  

Διαδικασία επαναλειτουργίας του σχολείου

Αγαπητοί γονείς, Τα Δημοτικά Σχολεία θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020. Η σχολική χρονιά θα παραταθεί για τους μαθητές μέχρι και τις 26 Ιουνίου (ημέρα Παρασκευή). Βάσει όσων ανακοινώθηκαν,… Διαβάστε περισσότερα »

Εγγραφές μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα σχολικού έτους 2020-2021

Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2020-2021 να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση που βρίσκεται ΕΔΩ , να… Διαβάστε περισσότερα »

Εγγραφές μαθητών σχολικού έτους 2020-2021

Οι εγγραφές των μαθητών στην Α΄ τάξη του σχολείου μας για το σχ. έτος 2020-21 θα πραγματοποιηθούν από 15 έως 30 Μαΐου 2020. Επισημαίνεται ότι τη σχολική χρονιά 2020-2021 στην… Διαβάστε περισσότερα »

Δήλωση δεύτερης ξένης γλώσσας για μαθητές που φοιτούν στην Δ’ τάξη

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών που τα παιδιά τους φοιτούν στην Δ’ τάξη του σχολείου μας, να συμπληρώσουν τη φόρμα/υπεύθυνη δήλωση που υπάρχει σε αυτή την ανάρτηση και να επιλέξουν… Διαβάστε περισσότερα »

Ενημέρωση σχετικά με την εισαγωγή στα Πειραματικά Σχολεία

Εισαγωγή μαθητών/-τριών στα Πειραματικά Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) Η επιλογή των μαθητών/-τριών στα Πειραματικά Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια θα γίνει με κλήρωση. Για τα Πειραματικά Νηπιαγωγεία και… Διαβάστε περισσότερα »

«Μαθαίνουμε στο σπίτι»: Το νέο πρόγραμμα μαθημάτων

Πρόγραμμα Δευτέρας 27/04/2020 -Γλώσσα Α’-Β’ «Παραγωγή γραπτού λόγου» -Διαθεματικό Γ’-Δ’ «Ο μύθος της Πανδώρας» -Αγγλικά Γ’-Δ’ «Plural number» -Αγγλικά Δ’-ΣΤ’ «he monkey and the crocodile: Λεξιλόγιο» -Μαθηματικά Ε’-ΣΤ’ «Εισαγωγή στα… Διαβάστε περισσότερα »

Ταξιδεύοντας από το σπίτι

Αν σας αρέσουν τα ταξίδια και τώρα στεναχωριέστε που πρέπει να μείνετε σπίτι, έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε τουλάχιστον ψηφιακά προς το παρόν. Πηγή: https://selidodeiktis.edu.gr/ Εικονικές περιηγήσεις και ταξίδια Εικονική περιήγηση… Διαβάστε περισσότερα »

Βόλτα σε διάφορα μουσεία!

Αυτές τις μέρες μιας και περνάμε το χρόνο μας στο σπίτι και δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε εκδρομές έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε διάφορα μουσεία, ψηφιακά. Εικόνες από ελληνικά… Διαβάστε περισσότερα »