Εσωτερικός Κανονισμός ΛειτουργίαςΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου

Κοπή βασιλόπιτας

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Σ. Κατσαδούρου- Μελίδη, για την ευγενική της χειρονομία, να φτιάξει 2 βασιλόπιτες για τα τμήματα του Νηπιαγωγείου μας. Τις πεντανόστιμες βασιλόπιτες κόψαμε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και τα φλουριά κέρδισαν η Αλίκη και η Μελίνα! Να είναι πάντα γερές και τυχερές! Τα κορίτσια πήραν από ένα συμβολικό δώρο! WINTER Made with PosterMyWall1

Κάλαντα

Christmas Made with PosterMyWall 1

Παρακολουθήσαμε την πρόβα για το Χριστουγεννιάτικο θεατρικό του 5ου Δημοτικού Σχολείου, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νηπιαγωγείου μας. Έπειτα τους ψάλλαμε τα κάλαντα των Χριστουγέννων και τους κεράσαμε λιχουδιές!

Επίσκεψη αφηγητή στο νηπιαγωγείο μας

Christmas Made with PosterMyWall1

Ο κ. Γ. Λάιος και η κ. Μ. Κουτσοθόδωρου επισκέφθηκαν το νηπιαγωγείο μας και αφηγήθηκαν χριστουγεννιάτικα έθιμα με συνοδεία φλάουτου. Επίσης τραγουδήσαμε τα κάλαντα, στολίσαμε με ευχές κλαδιά μυρτιάς και παίξαμε παιχνίδια. Η παράσταση ήταν μια προσφορά στους μαθητές του νηπιαγωγείου μας, από την κ.  Χρ. Ιωαννίδη,  μητέρα νηπίου, με αφορμή την ονομαστική γιορτή της κόρης της και την ευχαριστούμε θερμά.