Άρθρα κατηγορίας "Διαγωνισμοί"

Βραβείο Κοινού στο διαγωνισμό «Χτίζοντας Υγιείς Σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα»

vravio

Το «Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας» και ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια οργάνωσαν τη καμπάνια «Χτίζοντας υγιείς σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα». Το σχολείο μας συμμετείχε στον διαγωνισμό με το βίντεο που κέρδισε το Βραβείο Κοινού.

 

Ετικέτες: , , , ,

Διαγωνισμός στο πλαίσιο της Καμπάνιας «Χτίζοντας υγιείς σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα».


Το «Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας» και ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουν την έναρξη της Καμπάνιας «Χτίζοντας υγιείς σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα». Το σχολείο μας συμμετέχει στον διαγωνισμό με υπεύθυνη Καθηγήτρια την Σταυρούλα Μπουζιάνη. Δείτε και ψηφίστε το βίντεο μας κάνοντας Like

Ετικέτες:

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ, 2015

CaptureΕνωθήκαμε και φέτος τον Δεκέμβριο με τη μεγαλύτερη εκδήλωση μάθησης. Μαθητές από χιλιάδες αίθουσες πληροφορικής σε όλο τον κόσμο μαθαίνουν την ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, κάνοντας άλμα σε ένα πεδίο που μπορεί να αλλάξει το υπόλοιπο της ζωής τους! Το σχολείο μας συμμετείχε και φέτος στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο Μάθημα της Πληροφορικής.

 

Ετικέτες:

ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Ετικέτες:

ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ!!!

Το σχολείο μας κατέκτησε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία βίντεο στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ με θέμα «θα πω την ιστορία σου» που αφορούσε στο προσφυγικό πρόβλημα. Δείτε το νικητήριο βίντεο και επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ύπατης Αρμοστείας . Συγχαρητήρια στα παιδιά μας!!!!!!

 

Ετικέτες:

Μιλήστε στο πρώτο TEDxAcademyYouth

Το Ίδρυμα Λαμπράκη και η εκπαιδευτική πύλη e-paideia συνάπτουν στρατηγική συνεργασία με το TEDxAcademy για τη διοργάνωση του πρώτου ελληνικού TEDxAcademyYouth που απευθύνεται σε νέους ηλικίας 16-19 ετών. Στο TED έχουν γίνει  εμπνευσμένες και δημοφιλείς ομιλίες. που τις παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο. Δείτε τη επιστολή ανακοίνωσης του TEDxAcademyYouth, που θα γίνει στις 28 Απριλίου 2015 στην Αθήνα και τις  οδηγίες δημιουργίας μιας παρουσίασης.

Ετικέτες:

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, 8 – 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2014

ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑΕνωθείτε με τη μεγαλύτερη εκδήλωση Μάθησης στην Ιστορία, 8 – 14 Δεκεμβρίου, 2014. Μαθητές σε 57.000 αίθουσες σε όλο τον κόσμο θα μάθουν την πρώτη ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, κάνοντας άλμα σε ένα πεδίο που μπορεί να αλλάξει το υπόλοιπο της ζωής τους! Το σχολείο μας συμμετέχει στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο Μάθημα της Πληροφορικής. Δείτε το βίντεο και δοκιμάστε εδώ & εδώ. Καλή ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ !!!

Ετικέτες:

Σε ένα λεπτό μπορεί να χαθούν τα πάντα…

Οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Ξάνθης αφηγούνται μία ιστορία προσφύγων με τίτλο: «Σε ένα λεπτό μπορεί να χαθούν τα πάντα» για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικής Δημιουργίας με θέμα: «Θα πω την ιστορία σου».

Ετικέτες:

4 Οκτωβρίου 1919, η απελευθέρωση της Ξάνθης

Για το διαγωνισμό πανελλήνιου μαθητικού ντοκιμαντέρ
με τίτλο «προσεγγίζοντας κριτικά το παρελθόν».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ : Καφετζή Ζωή, Λιάρου Ματίνα, Λίτσος Μιχαήλ, Μουμτζάκη Κων/να, Ρούφου Ελένη
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : Μακρής Σωτήρης ΠΕ02

Ετικέτες:

100 χρόνια μετά.

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό  «100 χρόνια μετά» με μία αφίσα και ένα βίντεο.
Εκπαιδευτικοί : Μπουζιάνη Σταυρούλα ΠΕ02, Νικολή Αλεξάνδρα ΠΕ02,
Ντούβελος Γιώργος ΠΕ19.
Μαθητές : Δεκαλτσίδης Νίκος, Διαμαντίδης Γιώργος, Κεχαγιάς Ανδρέας,
Σαϊνατούδης Γιάννης, Τσουράπας Πολυζώης, Χατζηαθανασίου Απόστολος .

Αφίσα

Μια σύνθεση εμπνευσμένη από έργα των τεσσάρων λογοτεχνών που
δείχνει την Ελλάδα τότε, σήμερα, πάντα!

Βίντεο

100 χρόνια μετά οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τη δύναμη της μουσικής
συνθέτουν ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν, δίνοντας όραμα:
«Κάνε τη ζωή δροσιά»…

Ετικέτες:

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων