Εκπαιδευτική επίσκεψη της Α’ γυμνασίου στο θεματικό πάρκο «Οδύσσεια» στο Νόησις Θεσ/νικης

Ετικέτες: ,

Διοργάνωση χριστουγεννιάτικου φιλανθρωπικού bazaar  με δημιουργίες των παιδιών

Διοργάνωση χριστουγεννιάτικου φιλανθρωπικού bazaar  με δημιουργίες των παιδιών . Tα έσοδα και τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Χαμόγελο του παιδιού και στο Γηροκομείο Ξάνθης.

Ετικέτες: ,

Παιδική σεξουαλική κακοποίηση

Ετικέτες: , ,

Δωρεάν μαθήματα οπτικού προγραμματισμού

Δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού με το οπτικό περιβάλλον προγραμματισμού glockly

Οι επαγγελματίες προγραμματιστές δημιουργούν προγράμματα γράφοντας γραμμές κειμένου. Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική διαδικασία για τη δημιουργία μεγάλων προγραμμάτων.

Ως αρχάριος, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα οπτικό εργαλείο προγραμματισμού, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργείτε προγράμματα.

Με το glockly μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματικό κώδικα JavaScript, Python, PHP, Lua, Dart.

To glockly βασίζεται στο blockly, μια οπτική γλώσσα προγραμματισμού της Google.

Ετικέτες: , , ,

Πρακτικό για εκδρομή στην Αθήνα

Ετικέτες:

4η Οκτωβρίου

1ο βίντεο

https://1drv.ms/v/s!Aj7DYXQaYwfUpTEiEg6zIch-Fqys

 

2ο βίντεο

 

 

3ο βίντεο

 

Βυζαντινά Μνημεία της Θράκης & Καστροπολιτεία του Μυστρά

Ετικέτες: ,

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Ετικέτες:

Παρουσίαση πολιτιστικού προγράμματος ΣΑΜΟΣ – ΘΡΑΚΗ – ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ στις ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ετικέτες: ,

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ 5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Το Χαμόγελο του Παιδιού βράβευσε με τιμητικό έπαινο τους μαθητές του 5ου Γυμνασίου Ξάνθης για την πολύπλευρη εθελοντική τους δράση . Οι μαθητές τιμήθηκαν με ξεχωριστό βραβείο για τη συμμετοχή τους στα 3α Βραβεία YouSmile , που διοργανώνει το Χαμόγελο του Παιδιού και έχει ως στόχο να αναδείξει πρωτοβουλίες και πράξεις , οι οποίες σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο , είχαν θετικό αντίκτυπο στον κοινωνικό περίγυρο και ενέπνευσαν άλλα παιδιά ή ενήλικες . Οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Ξάνθης αναδείχθηκαν για την ουσιαστική και πολυεπίπεδη εθελοντική τους δράση κατά τη φετινή σχολική χρονιά. Πιο συγκεκριμένα διοργάνωσαν τα Χριστούγεννα φιλανθρωπικό bazaar , με χριστουγεννιάτικα στολίδια κατασκευασμένα από τα ίδια τα παιδιά , και διέθεσαν τα χρήματα μαζί με τρόφιμα στην Κιβωτό του Κόσμου . Στη συνέχεια μαθήτριες του σχολείου έκοψαν τα μαλλιά τους και ενίσχυσαν τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού « Άλμα Ζωής». Το Πάσχα ,τέλος, δημιούργησαν υπέροχες πασχαλινές λαμπάδες , τα έσοδα των οποίων διατέθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού , ενώ αντιπροσωπεία του δεκαπενταμελούς επισκέφτηκε το Γηροκομείο Ξάνθης. Όλες οι παραπάνω εθελοντικές παρεμβάσεις , που υποστηρίζονται θερμά από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου , ενισχύουν το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης των μαθητών και συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου βασισμένου στον αλτρουισμό και στις ανθρωπιστικές αξίες. Έπεται συνέχεια…..

Ετικέτες: ,

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων