Ενισχυτική Διδασκαλία 2013-2014: Ενημερωτικό σημείωμα προς τους γονείς και κηδεμόνες

| 0 σχόλια

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.) με απόφασή του ίδρυσε τα Σχολικά Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας ( Σ.Κ.Ε.Δ.) για μαθητές του Γυμνασίου, στα μαθήματα :

  • Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία
  • Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία
  • Μαθηματικά
  • Φυσική
  • Χημεία
  • Αγγλικά

Στο πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας συμμετέχουν μαθητές/τριες όλων των τάξεων του Γυμνασίου που επιθυμούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους σε όλα τα παραπάνω μαθήματα. Το ημερήσιο πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας καλύπτει 1-3 διδακτικές ώρες την ημέρα μετά την λήξη του κανονικού προγράμματος. Κάθε μαθητής/τρια μπορεί να παρακολουθήσει από ένα έως και όλα τα μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας. Για την επιλογή-συμμετοχή  των μαθητών/τριών στα τμήματα μαθημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας, μετά από σχετική ενημέρωση απαιτείται υπεύθυνη δήλωση των γονέων και κηδεμόνων, για συγκεκριμένο/α μάθημα/τα και στο συγκεκριμένο Σ.Κ.Ε.Δ. του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης. Η δήλωση πρέπει να κατατεθεί με υπευθυνότητα και πολλή προσοχή, διότι τα μαθήματα θα διαρκέσουν όλο το σχολικό έτος και θα γίνει ετήσιος προγραμματισμός, ο οποίος δεν πρέπει να αποβεί άσκοπος.

Στο Σχολείο υπάρχει όλη η απόφαση του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α., όπου μπορείτε να ζητήσετε και σχετικές πληροφορίες. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για το θέμα μέσα από την ιστοσελίδα του Σχολείουhttps://blogs.sch.gr/5gymkoza/ .

Παρακαλούμε, την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου να περάσετε οπωσδήποτε από το Γυμνάσιο για να κάνετε την εγγραφή του παιδιού σας στην επόμενη τάξη και να καταθέσετε, εφόσον επιθυμείτε, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την υπεύθυνη δήλωση για την Ενισχυτική Διδασκαλία.

Από τη Διεύθυνση του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης

Αφήστε μια απάντηση

Τα απαραίτητα πεδία έχουν σήμανση με *.


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων