Οδοντιατρικός έλεγχος

Την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου , ήρθε στο σχολείο μας … ο οδοντίατρος!

Τα πρωτάκια μας και τα δευτεράκια μας ,με λίγο άγχος ζωγραφισμένο στο προσωπάκι τους, με τα δοντάκια τους καλοπλυμένα και μπόλικη περιέργεια υποδέχτηκαν τον οδοντίατρο κ. Σάββα-Γκάντακα Δημήτριο ,Υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας Λαγκαδά.

Ο οδοντίατρος, αφού μας ενημέρωσε για τη σωστή στοματική υγιεινή και μας έδωσε συμβουλές για την προστασία των δοντιών μας, έδειξε με την τεράστια οδοντόβουρτσά του (του γίγαντα) πως θα πρέπει να γίνεται ένα «καλό» βούρτσισμα.
Στη συνέχεια, οι μικροί μαθητές άνοιξαν με προθυμία τα στοματάκια τους και επιδεικνύοντας άψογη συνεργασία εξετάστηκαν από τον οδοντίατρο. Τελικά, δεν ήταν και τόσο δύσκολο! Είμαστε όλοι περήφανοι, μαθητές και δασκάλες, γιατί πήραμε πολλά μπράβο από το γιατρό για τη σωστή συμπεριφορά και τη συνεργασία μας!

 

Αποτέλεσμα: Δοντάκια – διαμαντάκια!!

Ευχαριστούμε τον κ. Σάββα-Γκάντακα Δημήτριο, Υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας Λαγκαδά της υλοποίησης του προγράμματος/ δράσης οδοντιατρικού ελέγχου και ενημέρωσης για τη στοματική υγεία, στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής ευθύνης του.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση