Εκπαιδευτική Επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων στην Αθήνα

Από την επίσκεψή μας στη νέα Βουλή

 

Οι μαθητές/τριες των τάξεων Ε΄ και Στ΄ του σχολείου μας πραγματοποίησαν τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων στην Αθήνα, στις 19, 20, 21 του Γενάρη. Συνοδοί εκπαιδευτικοί ήταν οι δάσκαλοι: Γκαβανάσιος Κωνσταντίνος, Δάγκος Αθανάσιος , Μοσχόπουλος Νικόλαος και η Διευθύντρια Κουτέλη Σεβαστή -Αικατερίνη.

 

Στα πλαίσια αυτής της εκδρομής οι μαθητές και μαθήτριές μας είχαν τη δυνατότητα πέρα από την επίσκεψη στη Βουλή να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης, στο Βράχο της Ακρόπολης και στο Μουσείο της Παλιάς Βουλής. Ακόμη να διαβούν την οδό Ηρώδη του Αττικού και να δουν από κοντά το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο. Συνεχίζοντας θαύμασαν από κοντά το Παναθηναϊκό Στάδιο και το Ζάππειο. Επίσης επισκέφθηκαν το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος και το ζωολογικό κήπο στο Αττικό Πάρκο.

Χαμογελαστοί από την περιήγησή μας στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

 

Θαυμάσαμε το Θέατρο Ηρώδη του Αττικού από το βράχο της Ακρόπολης

Η εντυπωσιακή παλαιά Βουλή

Τα εξωτικά φλαμίνγκο στο Αττικό ζωολογικό Πάρκο

 

Οι μαθητές/τριες μας ετοίμασαν και το οδοιπορικό μας από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα εμπλουτίζοντας το ταξίδι μας με γεωγραφικά και ιστορικά στοιχεία.  Πατήστε για να διαβάσετε το ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ .

Ήταν μια υπέροχη εκδρομή όπου όλοι, μαθητές , δάσκαλοι και γονείς περάσαμε υπέροχα και γεμίσαμε όμορφες αναμνήσεις.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση