Δημιουργία απ’όλους για όλους!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας που για άλλη μια φορά υλοποίησε τις προτάσεις των εκπαιδευτικών, αναβαθμίζοντας έτσι το έργο τους που σκοπό έχει τη βελτίωση των δραστηριοτήτων των μαθητών μας. Με τον τρόπο αυτό αναβαθμίστηκαν τρεις πολλοί ουσιαστικοί χώροι του σχολείου μας.

Η δανειστική βιβλιοθήκη απέκτησε  με το καινούριο έπιπλο, έναν εναλλακτικό  πολυχώρο έκθεσης βιβλίων αλλά και διεξαγωγής λογοτεχνικών εκδηλώσεων για την κάθε τάξη.

P2070053      P2070054   P2070060

Ένα ακόμη έπιπλο τοποθετήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων το οποίο θα χρησιμεύσει ως κερκίδα για τη θέση της χορωδίας κατά τη διεξαγωγή των εορτών και των εκδηλώσεών μας.

P2070058

Επιπλέον δημιουργήθηκε μια ιδιαίτερη γωνιά ανάπαυλας και  ενημέρωσης των μαθητών γύρω από θέματα  κοινωνικά, εκπαιδευτικά και πολιτισμικά.

P2020049

Τέλος, ευχαριστούμε γονείς του σχολείου μας για την προσφορά τραπεζαρίας συνεδριάσεων  στο γραφείο του Συλλόγου Διδασκόντων.

Με αυτές τις προσπάθειες προσεγγίζουμε ολοένα και περισσότερα το στόχο μας: Να γίνει το σχολείο μας  ένα σημαντικό σημείο αναφοράς στη ζωή των μαθητών μας!

Από τη Διεύθυνση

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση