Από το Γραφείο του Διευθυντή

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι για αύριο Τρίτη 12/9/2017, θα λειτουργήσει κανονικά η Πρωινή Ζώνη (υποδοχή μαθητών 7:00-7:15 από την είσοδο επί της οδού Επαμεινώνδα-δίπλα στο γυμναστήριο). Κατόπιν, από τις 8:00-8:15 θα γίνει η υποδοχή των υπολοίπων μαθητών του σχολείου μας από τις δύο εισόδους (17η Νοέμβρη και Επαμεινώνδα). Οι πόρτες του σχολείου θα παραμείνουν κλειστές μέχρι τις 13:15 μ.μ. Η αποχώρηση των μαθητών μας θα πραγματοποιηθεί από τις τρεις εξόδους, όπως έχετε πληροφορηθεί: Α΄τάξη από την 17η Νοέμβρη, Β΄και Γ΄από την Επαμεινώνδα και τέλος Δ΄ Ε΄ και ΣΤ΄ από την Βεργίνας. Σε περίπτωση όπου τα “πρωτάκια” μας έχουν αδέλφια σε μεγαλύτερες τάξεις, θα αποχωρούν και αυτά από την οδό της 17η Νοέμβρη.

Όσον αφορά στο ολοήμερο, θα λειτουργήσουν κανονικά τα τμήματα της Α΄και Β΄τάξης με πλήρες πρόγραμμα δηλαδή μέχρι της 3:00 ή 4:00 μ.μ. –  ανάλογα με το τι έχουν επιλέξει οι οικογένειες των μαθητών μας. Αν οι μαθητές της Α΄ και Β΄τάξης έχουν αδέλφια σε μεγαλύτερες τάξεις ( και οι γονείς δεν έχουν άλλη επιλογή) θα παρακολουθήσουν και αυτοί οι μαθητές μας το ολοήμερο. Τέλος, σας υπενθυμίζω ότι περιμένουμε τις υπεύθυνες δηλώσεις που σας έχουν δοθεί για να μας κάνετε γνωστό αν οι μαθητές θα αποχωρούν μόνοι τους ή θα συνοδεύονται και από ποια άτομα.

Για τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις, όσον αφορά στο ολοήμερο. Σας παρακαλώ να επισκέπτεστε το blog του σχολείου μας για να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση. Καλή Σχολική Χρονιά.

Σχετικά με 5o Δ.Σ. Ευόσμου

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013-2014
ΠΟΛΙΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΕ86


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Διάφορα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *