Βιβλιοπαρουσίαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας στο Ωδείο.

Οι μαθητές του σχολείου με την καθοδήγηση της μουσικού του σχολείου, Νατάσας Πέκη, τραγουδούν τον «Παλιάτσο» σε σύνθεση Νότη Μαυρουδή και στίχους της Μέλπως Ζαροκόστα. Συνεχίστε την ανάγνωση του «Βιβλιοπαρουσίαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας στο Ωδείο.»


Εορτή των Τριών Ιεραρχών

Οι μαθητές έψαλαν το απολυτίκιο στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας. Τον πανηγυρικό εκφώνησε η δασκάλα του σχολείου μας, Δέσποινα Παπαδοπούλου. Συνεχίστε την ανάγνωση του «Εορτή των Τριών Ιεραρχών»


Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Δράμας για δωρεά στο ΓΝ ΔράμαςΛήψη αρχείου


Όταν τα παιδιά δείχνουν τον δρόμο…


Δωρεά 10 ορθοστατών στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Δράμας

Ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφάσισε να διοργανώσει το πρώτο χριστουγεννιάτικο παζάρι στο σχολείο μας στις 21 Δεκεμβρίου του 2022. Συμμετείχαν οι μαθητές και εκπαιδευτικοί όλων των τάξεων. Η διοργάνωση εκτός από την ψυχαγωγική πλευρά αποσκοπούσε στην ανάπτυξη συνεργατικών, οργανωτικών, επιχειρηματικών, κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων καθώς και της οικολογικής συνείδησης των μαθητών. Εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς με θέρμη υποστήριξαν αυτή τη δράση. Συνεργάστηκαν και παρασκεύασαν είδη ζαχαροπλαστικής, δημιούργησαν χριστουγεννιάτικα στολίδια και κατασκευές, προσέφεραν βιβλία, παιχνίδια, διάφορα αντικείμενα από το σπίτι τους προς πώληση με σκοπό τη φιλανθρωπία. Συνεχίστε την ανάγνωση του «Δωρεά 10 ορθοστατών στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Δράμας»
Ενημέρωση – Γνωστοποίηση Δράσεων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς,

Κάνοντας μία ανασκόπηση , θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τις δράσεις και τα έξοδα του Συλλόγου, όπως αυτά έχουν προκύψει τους τελευταίους 3 μήνες μετά την σύσταση μας, και έχουν ως εξής:

Συνεχίστε την ανάγνωση του «Ενημέρωση – Γνωστοποίηση Δράσεων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων»


Το νέος έτος 2023 ξεκίνησε!

Αγαπητοί γονείς,

Οι διακοπές των Χριστουγέννων ολοκληρώθηκαν και επιστρέψαμε εκπαιδευτικοί και μαθητές στο σχολείο, για να συνεχίσουμε τη σχολική ζωή με υγεία, χαμόγελα και δημιουργία.

Συνεχίστε την ανάγνωση του «Το νέος έτος 2023 ξεκίνησε!»Πρόσκληση σε επιμορφωτική συνάντηση

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού σχολείου Δράμας σας προσκαλούμε στην επιμορφωτική συνάντηση με θέμα «Ασφαλής Πλοήγηση στο διαδίκτυο. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί;».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας, τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00 έως 20:00. Επιμορφωτής θα είναι ο κ. Ιγνάτιος Μωυσίδης, Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου, Απόφοιτος Κοινωνιολογίας Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τη συνάντηση θα παρακολουθήσουν οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών καθώς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Η διευθύντρια του 5ου δημοτικού σχολείου Δράμας
Ευφροσύνη Χαραλαμπίδου


Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων