Τηλεδιάσκεψη με θέμα “Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο” 7-10-2014

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο του προγράμματος CYBERKID για την ασφαλή πλοήγηση των μαθητών στο Διαδίκτυο, πραγματοποιεί με ιδιαίτερη επιτυχία διαδραστικές τηλεδιασκέψεις σε σχολικές μονάδες σε όλη την επικράτεια.  Το πρόγραμμα υλοποιείται από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Την Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014, τα παιδιά της Ε’ και ΣΤ’ τάξης του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τηλεδιάσκεψη και να ενημερωθούν για τα φαινόμενα διαδικτυακής βίας, τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και γενικά για την πρόληψη και αποφυγή κινδύνων που σχετίζονται με τη χρήση των νέων τεχνολογιών.  Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, τα παιδιά συγκέντρωσαν τις απορίες τους και οι ερωτήσεις τους απαντήθηκαν από εξειδικευμένους Αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα που είναι ειδικά διαμορφωμένη για να εξυπηρετεί τον σκοπό και τους στόχους της συγκεκριμένης δράσης:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *