Αφού είχαμε εξετάσει και αναλύσει όλα τα μέρη ενός βιβλίου, αφού είχαμε μιλήσει για συγγραφέα, εικονογράφο, εκδοτικό οίκο, με όλες τις απορίες που προέκυπταν  κάθε φορά, αποφασίσαμε να καλέσουμε στο Νηπιαγωγείο μας τη  μητέρα της Άννυ, Ζωή Σκαλίδη, που είναι συγγραφέας και κουκλοπαίκτρια  και να τις θέσουμε τα ερωτήματά μας.

Η κυρία Ζωή, αφού μας έλυσε τις απορίες μας και απάντησε στα ερωτήματα, που είχαμε ήδη  καταγράψει, κατάφερε να μας ταξιδέψει δίνοντας ζωή με ένα μαγικό τρόπο   σε ένα όμορφο παραμύθι .

«Τα ιπτάμενα φανταστικά βιβλία του κυρίου Μόρις Λέσμορ»  μας βοήθησαν να φθάσουμε στο συμπέρασμα ότι ακόμη κι αν οι συγγραφεις χαθούν τα βιβλία τους και οι ίδιοι μένουν για πάντα ζωντανά στις καρδιές των ανθρώπων.

 

 

Δύο λογάκια ξεκινώντας …
Φίλοι μας , σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του 4ου 2/θέσιου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Κουνουπιδιανών Χανίων και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.
Με πολλή αγάπη δημιουργήσαμε αυτό το ιστολόγιο με σκοπό εκτός των άλλων να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να μοιραστούμε τις δημιουργικές στιγμές μας.
Το Νηπιαγωγείο μας βρίσκεται στο Πιθάρι Ακρωτηρίου.
Στεγάζεται σε ιδιωτικό κτίριο με έναν αιωνόβιο Πρίνο που σκιάζει την φιλόξενη αυλή του.
Στο νηπιαγωγείο μας λειτουργούν 2 τμήματα υποχρεωτικού ωραρίου και ένα τμήμα ολοήμερου προγράμματος.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Τηλ. και FAX 2821049570 αλλά και στο e-mail του σχολείου μας : mail@4nip-kounoup.chan.sch.gr


Περισσότερες πληροφορίες

Αφήστε μια απάντηση