Εξεταστικά κέντρα ειδικών μαθημάτων (ξένες γλώσσες-σχέδια-μουσική)

Εκδόθηκε δελτίο τύπου με τα εξεταστικά κέντρα ειδικών μαθημάτων (ξένες γλώσσες-σχέδια-μουσική) και οδηγίες προς τους υποψηφίους.

Επισημάνσεις:

  1. στις εξετάσεις του κάθε ειδικού μαθήματος δικαιούνται να λάβουν μέρος ΜΟΝΟ όσοι έχουν δηλώσει το συγκεκριμένο ειδικό μάθημα
  2. ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. για όλα τα ειδικά μαθήματα εκτός των Αγγλικών για το οποίο ορίζεται η 10:00 π.μ και των Ισπανικών, για το οποίο ορίζεται η 15:30 μ.μ.
  3. οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. για όλα τα ειδικά μαθήματα εκτός των Αγγλικών για το οποίο πρέπει να προσέρχονται μέχρι τις 09:30 π.μ. και των Ισπανικών, για το οποίο πρέπει να προσέρχονται μέχρι τις 15:00 μ.μ.
  4. οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ότι εξετάζονται σε διαφορετικά εξεταστικά κέντρα
  5. για τους υποψηφίους που εξετάζονται στο Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο σε εξεταστικά κέντρα της Αθήνας, έχουν οριστεί διαφορετικά εξεταστικά κέντρα (6 στο σύνολο) για τους υποψήφιους που κατέθεσαν Αίτηση – Δήλωση σε Λύκεια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής και διαφορετικά (4 στο σύνολο) για τους υποψήφιους που κατέθεσαν Αίτηση – Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Κρήτης, Ιονίων Νήσων, Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου

Δείτε το δελτίο τύπου

 

Κατηγορίες: Πανελλαδικές. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.