Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τις 14 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 έως τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00 στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:

 


https://e-eggrafes.minedu.gov.gr


 

Comments 0 σχόλια »

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ (ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ-ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ) ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 4ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Comments 0 σχόλια »

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Comments 0 σχόλια »

Δείτε την τροπολογία ΕΔΩ

Comments 0 σχόλια »

 

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.hellenicpolice.gr η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΠΕΘ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους.
Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στo Αστυνομικό Tμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την ώρα 15.00 της 06-06-2018.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται πρωτίστως στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα και δευτερευόντως στα τηλέφωνα 2131520774, 2131520327, 2131520169.

Comments 0 σχόλια »

Για τη διευκόλυνση γονέων-κηδεμόνων στις ηλεκτρονικές εγγραφές, αναρτούμε πίνακα αντιστοιχίας ΑΡΙΘΜΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΜΑΘΗΤΗ / ΚΗΔΕΜΟΝΑ. Τον πίνακα μπορείτε μα τον δείτε ΕΔΩ

Comments 0 σχόλια »

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ

Comments 0 σχόλια »

Comments 0 σχόλια »

Για την πραγματοποίηση της ηλεκτρονικής εγγραφής είναι απαραίτητος ο Αριθμός Μητρώου Μαθητή, πρόκειται για τον 4-ψήφιο αριθμό που αναγράφεται πάνω αριστερά στον έλεγχο επίδοσης.

 

 

Comments 0 σχόλια »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΕΦΑΑ

Comments 0 σχόλια »

 

Οδηγίες-για-την-υποβολή-Ηλεκτρονικής-Αίτησης-Εγγραφής-Δήλωσης-Προτίμησης-στα-ΓΕΛ-ΕΠΑΛ

Comments 0 σχόλια »

ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :  Ενημέρωση για την «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης » , μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2018-2019.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ 1 :  Τυχόν ηλεκτρονικές αιτήσεις – δηλώσεις εγγραφής που υποβλήθηκαν πριν την 14 η Μαΐου, θα διαγραφούν. Όσοι/ες υπέβαλαν αίτηση πριν την εν λόγω ημερομηνία έναρξης θα πρέπει να τις υποβάλουν εκ νέου μέσα στο οριζόμενο χρονικό διάστημα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ 2 : Σχετικά με την οριστική εγγραφή, ανανέωση εγγραφής στα ΕΠΑΛ

Comments 0 σχόλια »

H ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ:   www.geetha.mil.gr

Comments 0 σχόλια »

Θέμα: Ορθή επανάληψη ως προς την παράγραφο 11 και το Υπόδειγμα «4» ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΛΥΚΕΙΟΥ της προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2018-2019.
Σχετ.: Η με αριθμ. πρωτ. Φ.337/101/302444/Σ.2391/13/23-04-2018 εγκύκλιος ΓΕΕΘΑ (ΑΔΑ: ΩΥ1Ω6-ΧΚ4).
Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr η ορθή επανάληψη της προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 ως προς την παράγραφο 11 και το Υπόδειγμα «4» ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΛΥΚΕΙΟΥ Στην ως άνω ιστοσελίδα θα υπάρχει ενημέρωση σχετική με θέματα της προκήρυξης όπως η διαδικασία συμπλήρωσης της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης που θα γίνεται αποκλειστικά στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ και λοιπά.
Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών λήγει στις 10 Μαΐου 2018 (σφραγίδα ταχυδρομείου).
Παρακαλούμε η ανακοίνωση αυτή να αποσταλεί στις οικείες Περιφέρειες προς ανάρτηση στον αντίστοιχο πίνακα ανακοινώσεων και να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων των Διευθύνσεων Δ.Ε. καθώς και των Λυκείων, προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές και οι απόφοιτοι που ενδιαφέρονται για εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές και να καταθέσουν έγκαιρα τα δικαιολογητικά τους. Εφιστούμε την προσοχή στους Διευθυντές των Λυκείων ώστε να ενημερώσουν άμεσα τους υποψηφίους σχετικά με την προκήρυξη.

Comments 0 σχόλια »


Ανακοινώθηκε την Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018


Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ και ενημερωθείτε για τα ακόλουθα:

Α. Καθορισμός προγράμματος πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2018:
1. μαθημάτων ημερήσιων και εσπερινών ΓΕΛ, γενικής παιδείας και προσανατολισμού
2. μαθημάτων ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ γενικής παιδείας και ειδικότητας
3. ειδικών μαθημάτων των υποψηφίων για εισαγωγή στα οικεία Τμήματα

Β. Ορισμός προθεσμίας υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ.

 

Comments 0 σχόλια »

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων