Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου προσκαλούν τους γονείς/κηδεμόνες σε συνάντηση εξατομικευμένης ενημέρωσης για την επίδοση των μαθητών τη

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, 11.00 – 14.00.

Comments 0 σχόλια »

Δείτε το έγγραφο του Υπουργείου ΕΔΩ

Comments 0 σχόλια »

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Κυπριωτάκη, τον κ. Σκουληκάρη και τους μαθητές μας για την πολύ προσεγμένη εκδήλωση.

Comments 0 σχόλια »

Δείτε το σχετικό σποτ ΕΔΩ

Comments 0 σχόλια »

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 η ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών της Α’ Λυκείου.

Οι μαθητές του 4ου Γενικού Λυκείου αποτελούν διαχρονικά το μεγάλο κεφάλαιο του σχολείου. Ευχαριστώ θερμά τους γονείς/κηδεμόνες για τη συνεργασία, την αθρόα προσέλευσή τους και την εποικοδομητική συζήτηση.

Ο Διευθυντής

Comments 0 σχόλια »

ΥΠ.Π.Ε.Θ: 12-11-18 Διαδικασία απόκτησης πιστοποιητικού αναπηρίας υποψηφίων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ).

Ενημερώνουμε τους υποψήφιους, οι οποίοι επιθυμούν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, ότι εκδόθηκε η αριθμ.πρωτ.Φ.251/191642/Α5/9-11-2018 εγκύκλιος (ΑΔΑ:7ΔΒΗ4653ΠΣ-ΒΚ5) που αφορά στην πιστοποίηση συγκεκριμένων κατηγοριών τόσο ατόμων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, όσο και πασχόντων από σοβαρές ασθένειες από τα αρμόδια Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.).

Για να κατεβάσετε την εγκύκλιο σε PDF πατήστε εδώ

 

Comments 0 σχόλια »

Η Διεύθυνση του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου προσκαλεί τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών της Α’ Λυκείου σε ενημερωτική συνάντηση-συζήτηση την Τετάρτη 14/11/2018 και ώρα 18:00 στο χώρο της αίθουσας προβολών του σχολείου. Θα γίνει ενημέρωση για τον νέο τρόπο αξιολόγησης των μαθητών στο Λύκειο καθώς και για τις δράσεις που υλοποιούνται ή πρόκειται σύντομα να υλοποιηθούν στο σχολείο.

Comments 0 σχόλια »

EUROSCOLA 2018-2019 ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι ο θεσμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εκλέγεται με άμεση καθολική ψηφοφορία από τους ευρωπαίους πολίτες. Με την εφαρμογή της Συνθήκης της Λισαβόνας το 2009, το ΕΚ συν-αποφασίζει με τις κυβερνήσεις των χωρών μελών της Ένωσης σε μεγάλο ποσοστό της νομοθεσίας και επίσης αναλαμβάνει σημαντικές πολιτικές πρωτοβουλίες. Έχει αυξημένες εξουσίες όσον αφορά στον προϋπολογισμό της Ένωσης, ασκεί δημοκρατικό έλεγχο των αποφάσεων και είναι απαραίτητη η συναίνεση του στις διεθνείς συμφωνίες που συνάπτει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τον Μάιο του 2019 οι ευρωπαίοι πολίτες από τις 27 χώρες της ΕΕ θα ψηφίσουν στις ευρωπαϊκές εκλογές για την ανάδειξη των 705 Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Πώς πιστεύετε ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες μπορούν να ενισχύσουν τη δημοκρατική φυσιογνωμία της Ένωσης; Θεωρείτε ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρέπει να αναλάβει περισσότερες αρμοδιότητες ώστε να εκφράσει με πιο αποφασιστικό τρόπο την εντολή των πολιτών της Ένωσης οι οποίοι με την ψήφο τους θα προσδιορίσουν τη μελλοντική πορεία της Ευρώπης;»

Comments 0 σχόλια »

Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές/τριες των Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων της χώρας, καθώς και όλων των τάξεων των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας

Για τους μαθητές της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, ο 79ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Ο ΘΑΛΗΣ» θα διεξαχθεί  το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018  ώρα 9.00 π.μ στο διδακτήριο του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου

Comments 0 σχόλια »

Με μεγάλη χαρά καμαρώσαμε τους μαθητές μας στους εορτασμούς για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και στην παρέλαση. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας!

Πολλές ευχαριστίες στον κ. Αγάπη για την προετοιμασία και την άψογη παρουσία των μαθητών μας στην παρέλαση, στην κ. Κυπριωτάκη, στον κ. Σκουληκάρη για την πραγματοποίηση της σχολικής γιορτής και στον γονέα κ. Σαββάκη Δημήτριο για την τεχνική υποστήριξή του για μια ακόμη χρονιά.

Comments 0 σχόλια »

Comments 0 σχόλια »Λήψη αρχείου

Comments 0 σχόλια »

Comments 0 σχόλια »

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018, 11.00-14.00, στην αίθουσα του Πειραματικού Θεάτρου του Πολιτιστικού & Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Ηρακλείου.

Η Δ/νση του σχολείου ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της ΔΕΠΤΑΗ για την παραχώρηση της αίθουσας.

Τα προγράμματα για τα οποία έλαβε έγκριση υλοποίησης για τη διετία 2018-2020 το 4ο ΓΕ.Λ Ηρακλείου είναι τα ακόλουθα:

  • “I’M SAFE AT SCHOOL!” ,«Συμπράξεις ανταλλαγών μεταξύ σχολείων ΚΑ229», Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης, Erasmus+ 2018.  Κωδικός αριθμός 2018-1-RO01-KA229-049241_2,  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΧΩΡΕΣ: Ελλάδα, Ρουμανία, Ιταλία, Πολωνία, Τουρκία, Μεγάλη Βρετανία.
  • “Innovative Technological Tools” ,«Συμπράξεις ανταλλαγών μεταξύ σχολείων ΚΑ229», Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης, Erasmus+ 2018.  Κωδικός αριθμός 2018-1-RO01-KA229-049123_3, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΧΩΡΕΣ: Ελλάδα, Ρουμανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Τουρκία, Λιθουανία.
  •  “Natural Soap Scientists. From Production to Business” ,«Συμπράξεις ανταλλαγών μεταξύ σχολείων ΚΑ229», Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης, Erasmus+ 2018.  Κωδικός αριθμός 2018-1-IT02-KA229-048049_3, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΧΩΡΕΣ: Ελλάδα, Ρουμανία, Ιταλία, Ισπανία.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε γονείς και σε μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

Comments 0 σχόλια »

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στην εφορευτική επιτροπή για την τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών. Καλή και δημιουργική θητεία στους μαθητές που εκλέγονται.

 Λήψη αρχείου

Comments 0 σχόλια »

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων