Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Υ.ΠΑΙ.Θ.

Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ 2020

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Comments 0 σχόλια »

3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : Υποψήφιοι του νομού μας που το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και ΚΟΚ.

4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : Υποψήφιοι του νομού μας που το επώνυμό τους αρχίζει από ΚΟΛ μέχρι και ΠΑΤΕ.

8ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : Υποψήφιοι του νομού μας που το επώνυμό τους αρχίζει από ΠΑΤΣ μέχρι και Ω.

Comments 0 σχόλια »

Εξεταστικά κέντρα Μουσικών Μαθημάτων «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» και «Μουσική Αντίληψη και Γνώση» έτους 2020

 

Comments 0 σχόλια »

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Το Δελτίο Τύπου του Υ.ΠΑΙ.Θ. περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Α. Αναλυτικό Πρόγραμμα Εξετάσεων Ειδικών Μαθημάτων

Β. Εξεταστικά Κέντρα Αγγλικών

Γ. Εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων (πλην Αγγλικών)

Δ. Εξεταστικά Κέντρα Υποψηφίων με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες

Ε. Οδηγίες προς τους υποψηφίους

Comments 0 σχόλια »

2020 06 18 Φ 251 76864 Α5 ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 2020

Comments 0 σχόλια »

Οι μαθητές/-τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020 – 2021, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγρα-φής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr,

συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 18η Ιουνίου 2020 και ώρα 09:00 έως και τη 2η Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59.

Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/-τριών την Ηλεκτρονική Αίτηση υποβάλλει ο κηδεμόνας που έχει καταχωριστεί ως «πρώτος κηδεμόνας» στο ΠΣ myschool και έχει γίνει η μετάπτωση των στοιχείων του στο νέο πεδίο «κηδεμόνας e-eggrafes». Σε περίπτωση ενήλικων μαθητών/-τριών, Ηλεκτρονική Αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι ίδιοι, με τους δικούς τους κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), εφόσον είναι καταχωρισμένοι στο ΠΣ myschool (ως κηδεμόνες του εαυτού τους).

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Η εγκύκλιος του Υ.ΠΑΙ.Θ  σε μορφή pdf 

Για να είναι δυνατή η ταυτοποίηση ενός μαθητή/τριας και η ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής της αίτησής του/της στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-eggrafes, ο/η αιτών/-ούσα θα πρέπει να γνωρίζει τον Αριθμό Μητρώου (Α.Μ.) του μαθητή/-τριας. Ο Αριθμός Μητρώου αναγράφεται στον έλεγχο που έλαβαν φέτος οι μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο γεγονός ότι ο Αριθμός Μητρώου διαφοροποιείται, όταν ο/η μαθη-τής/τρια αλλάζει σχολική μονάδα (π.χ. οι μαθητές/τριες που θα φοιτήσουν κατά το σχολικό έτος 2020-21 στη Β΄ Λυκείου έχουν διαφορετικό ΑΜ από αυτόν που είχαν δηλώσει στην ηλεκτρονική αίτηση που είχαν υποβάλει πέρυσι).

 

Comments 0 σχόλια »

    Με την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων θέλω ολόψυχα να ευχηθώ σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και ευόδωση του στόχου τους για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι η πρώτη σημαντική μάχη που δίνουν στη ζωή τους  και εύχομαι να είναι νικηφόρα!

    Οι Πανελλαδικές εξετάσεις  συνήθως θεωρούνται ως μια κομβική στιγμή για το μέλλον. Είναι η κορύφωση της πολυετούς  προσπάθειας των υποψηφίων. Όμως είναι ένα ακόμη βήμα. Είναι η αρχή μιας νέας πορείας ,η αφετηρία για τους επόμενους στόχους. Μην ξεχνούν πως πάντα υπάρχει μέλλον, και οποιοδήποτε βήμα προς το μέλλον, είναι δικό τους!

    Tη φετινή χρονιά βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η αναστολή λειτουργίας των σχολείων οδήγησε στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση για να διατηρηθεί η επαφή των μαθητών με το σχολείο και τα γνωστικά αντικείμενα.Η  συμμετοχή και η συνεισφορά των Διευθυντών, των εκπαιδευτικών, αλλά, κυρίως, των ίδιων των μαθητών και των οικογενειών τους ήταν καθοριστική. Στο ίδιο πλαίσιο, με ιδιαίτερες συνθήκες θα διεξαχθούν φέτος οι Πανελλαδικές εξετάσεις.Όμως αν οδηγός των υποψηφίων  είναι η ψυχραιμία, η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση θα επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

    Επίσης, εύχομαι  υγεία και αντοχή στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια είναι συνοδοιπόροι  επιτελώντας σπουδαίο έργο συμμεριζόμενοι τα άγχη και τις αγωνίες  και στηρίζοντας τους στόχους και τα όνειρά των υποψηφίων.

     Τέλος, θέλω να διαβεβαιώσω ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου βρίσκεται σε ετοιμότητα για να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων. 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗ

Αν. Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου

Comments 0 σχόλια »

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Comments 0 σχόλια »

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ

Comments 0 σχόλια »

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ (ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ)

Comments 0 σχόλια »

Δικαιολoγητικά και πρόγραμμα εξέτασης υποψηφίων ΤΕΦΑΑ 2019-2020

Έντυπο Προαγωνιστικού

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ AΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΙΑΤΡΙΚΗ_ΒΕΒΑΙΩΣΗ_v5

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΦΑΑ 2019-2020

Comments 0 σχόλια »

3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : Υποψήφιοι του νομού μας που το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και ΚΟΚ.

4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : Υποψήφιοι του νομού μας που το επώνυμό τους αρχίζει από ΚΟΛ μέχρι και ΠΑΤΕ.

8ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : Υποψήφιοι του νομού μας που το επώνυμό τους αρχίζει από ΠΑΤΣ μέχρι και Ω.

Comments 0 σχόλια »

Σας ενημερώνουμε ότι τα Δελτία Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 θα είναι διαθέσιμα από την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020.

Comments 0 σχόλια »Λήψη αρχείου

Comments 0 σχόλια »

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Comments 0 σχόλια »

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων