4ο Γενικό Λύκειο Γαλατσίου

Το blog του 4ου Γενικού Λυκείου Γαλατσίου

Τα καρτούν κατακτούν το χώρο του μακιγιάζ!

Μαρ 201114

Το μακιγιάζ αποτελεί σήμερα ένα είδος τέχνης. Αυτός που έχει δαμάσει αυτή την ιδιαίτερη μορφή δημιουργίας μπορεί να μεταμορφώσει μια γυναίκα, να την κάνει να νιώθει καλά με τον εαυτό της, αναδεικνύοντας το προσωπικό της στυλ, την ιδιαιτερότητά της, την ομορφιά της. Μια τέτοια τέχνη δεν πρέπει να μπαίνει σε καλούπια, αλλά να αναζητά την έμπνευση στον κόσμο που μας περιβάλλει, στα πιο απίθανα μέρη και πράγματα! Αυτή τη φιλοσοφική θέση εφαρμόζει στην πράξη εδώ και μερικά χρόνια η γνωστή εταιρεία καλλυντικών MAC, που κατάφερε να κατακτήσει με την ποιότητα και την πρωτοτυπία της, κάθε γυναίκα που λατρεύει το μακιγιάζ!

Η MAC αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πως δημιουργούμε τη μόδα με βάση την προσωπικότητά μας παρουσιάζοντας πρόσφατα μια νέα σειρά προϊόντων βασισμένη σε  γνωστούς «κακούς» της Disney, όπως η κακιά μητριά της Χιονάτης και η Κρουέλα Ντε Βιλ. Με χρώματα εμπνευσμένα από την αύρα, το στυλ και το ντύσιμο των ηρώων, μας καλεί να πειραματιστούμε και να παίξουμε με τα χρώματα, προσπαθώντας να βρούμε την δική μας αύρα, με την βοήθεια των μαγικών χαρακτήρων που λατρέψαμε ως παιδιά!

Και  συνεχίζει με την καινούρια ανοιξιάτικη συλλογή της που αποτελείται από προϊόντα εμπνευσμένα από την γνωστή  υπερηρωίδα, Wonder Woman, σύμβολο της χειραφετημένης και δυναμικής γυναίκας. Προσεγμένη σχεδιαστικά, με μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων αποτελεί μια διαφορετική πρόταση για όλες εκείνες που θέλουν να νιώσουν, έστω για λίγο, σούπερ ηρωίδες!

Κινήσεις σαν κι αυτές χαρακτηρίζονται από φαντασία, παιδικότητα και αγάπη για την  μόδα. Σεβασμό στη γυναίκα, στην διαφορετικότητα και στην εσωτερική ομορφιά της.  Είναι ευκαιρία να νιώσουμε όλες σαν πριγκίπισσες,  βγαλμένες από ονειρικά παραμύθια!


Διαφήμιση της MAC για τη σειρά Wonder Woman

http://www.youtube.com/watch?v=2AIdB_l_s9o

Αριάνα Π. Ταπραντζή  (Marsiana T.)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλωσήρθατε στο Blog του 4ου Γενικού Λυκείου Γαλατσίου.

Η σχολική κοινότητα του 4ου Γενικού Λυκείου Γαλατσίου «Κωνσταντίνος Καραθεωδορή» σας καλωσορίζει στο νέο δημοσιογραφικό blog που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία μαθητών και φυσικά την υποστήριξη των καθηγητών.

Στη σύγχρονη εποχή του καταιγισμού των πληροφοριών, θεωρήσαμε αναγκαία και ιδιαίτερα δημιουργική την ενασχόληση της μαθητικής κοινότητας με κρίσιμα ζητήματα της κοινωνίας μας σε επιμέρους τομείς. Επιδίωξη μας είναι αφενός η ενημέρωση των συμμαθητών μας και αφετέρου η ανάδειξη της κρίσης και της άποψης της νεολαίας που εκπροσωπούμε. Το σχολείο αποτελεί για μας φορέα κοινωνικοποίησης και εκπαίδευσης και σκοπεύουμε να τον εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας.

Σας καλούμε, λοιπόν, να κρίνετε, να σχολιάσετε, να διασκεδάσετε, να εκφράσετε την άποψή σας και να αποδείξετε ότι κι εμείς οι νέοι έχουμε φωνή και μάλιστα δυνατή.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων