no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ 1ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS +

Συγγραφέας: | 07/10/2017
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ 1ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS + |

Την Τετάρτη 4/10/17 και την Πέμπτη 5/10/17 πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του σχολείου μας, οι τελικές συνεδριάσεις των εκπαιδευτικών που ταξίδεψαν στη χώρα μας από τις τρεις χώρες ( Ισπανία, Λετονία, Πολωνία ), οι οποίες μαζί με το δικό μας σχολείο συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ ( Healthy Living; Eco acting. Health and sustainability through Arts ).Ταυτοχρόνως παρακολούθησαν και ένα μέρος των εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στο σχολείο μας, στο πλαίσιο της 4ης  Πανελλήνιας Ημέρας Σχ. Αθλητισμού.

Την Πέμπτη 5/10/17 οι εταίροι μας επισκέφτηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης μας, από το οποίο έφυγαν πολύ εντυπωσιασμένοι, καθώς και τον Δήμαρχο κ. Νικολάου Σπύρο, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις, πάνω σε θέματα ανακύκλωσης και διαχείρισης απορριμμάτων και τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας. Η μέρα τελείωσε χαλαρά και όμορφα, μέσα σε πολύ φιλικό κλίμα με μιαν επίσκεψη στη γειτονική πόλη της Χαλκίδας, όπου οι εταίροι μας πραγματικά απόλαυσαν τον ήλιο, τη θάλασσα και την ηρεμία του πράσινου.

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας, δια ζώσης, σε λίγους μήνες και με τους μαθητές μας αλλά πλέον το Πρόγραμμα ξεκίνησε για τα καλά, εφ’ όσον προγραμματίστηκαν οι Δράσεις που πρέπει να γίνουν εντατικά πλέον και οργανωμένα. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην ολοκλήρωση αυτής της πρώτης συνάντησης, η οποία στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία σε όλους τους τομείς!
27

26

31

 

23

κάτω από: Γενικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες