Χωρίς τίτλο

DSC05368ΑΓΙΑΣΜΟΣ

11/9/2017

Ανανεωμένους, ξεκούραστους, γεμάτους χαρά και πολλές προσδοκίες μας βρήκε το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Ευχόμαστε να είναι μια χρονιά γόνιμη και δημιουργική για όλους.

Χαιρετισμός της νέας διευθύντριας του γυμνασίου, Άννας Κρανιώτη:

Με τη θεία Χάρη και τις ευλογίες της εκκλησίας  που μόλις πήραμε, ξεκινούμε σήμερα τη νέα σχολική χρονιά. Ευχή και προσδοκία όλων μας είναι να κάνουμε καλή αρχή, ώστε η νέα χρονιά να είναι Δημιουργική και Αποδοτική.

Αγαπητά μας παιδιά

Είναι ευκαιρία σήμερα να βάλετε νέους στόχους. Το σχολικό περιβάλλον θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες για να αναπτύξετε  την προσωπικότητά σας και παράλληλα να καλλιεργήσετε το πνεύμα σας.

Στο χώρο του σχολείου όπου ζουν και δρουν πολλοί άνθρωποι μαζί, πρέπει όλοι να συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο, ώστε η  συνύπαρξή τους να μη  δημιουργεί πρόβλημα σε κανένα.

Ο σεβασμός των δικαιωμάτων και η αποδοχή της διαφορετικότητας του άλλου πρέπει να θεωρούνται αυτονόητα.

Αυτονόητος πρέπει να θεωρείται και ο σεβασμός στο χώρο και στην περιουσία του σχολείου καθώς και στο φυσικό περιβάλλον.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το σχολείο μας διαθέτει αίθουσα εκδηλώσεων, αίθουσα γυμναστικής για το χειμώνα, 2 αίθουσες πληροφορικής με ηλεκτρονικούς υπολογιστές για τους μαθητές, αίθουσα προβολών για παρουσιάσεις, εργαστήριο φυσικής και χημείας οργανωμένο και εξοπλισμένο σε υψηλό επίπεδο και βιβλιοθήκη για να δανείζονται οι μαθητές μας λογοτεχνικά βιβλία.

Εμείς οι καθηγητές σας δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε γνώσεις , ικανότητες και δεξιότητες, αλλά και να αναπτύξουμε την κριτική σας σκέψη, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίζετε μόνοι σας τα προβλήματα της καθημερινής σας ζωής.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να καλωσορίσω τους μαθητές και τις μαθήτριες που έρχονται για πρώτη φορά στο Γυμνάσιό μας, τα “πρωτάκια” μας,  και να τους διαβεβαιώσω ότι το σχολείο θα είναι η μεγάλη τους οικογένεια, μια ζεστή αγκαλιά που τους υποδέχεται με αγάπη, οι καθηγητές θα είναι οι δεύτεροι γονείς τους, έτοιμοι να τους συμπαρασταθούν στη δύσκολη ώρα και οι μαθητές των άλλων τάξεων θα είναι τα μεγαλύτερα αδέρφια τους.

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο 4ο Γυμνάσιο και καλή χρονιά σε όλους.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *