Σύλλογος Γονέων

Ενημέρωση Συλλόγου Γονέων προς τους γονείς των μαθητών της Α Τάξης (4/10/2017)

Με χαρά σας υποδεχόμαστε στο 4ο Γυμνασίο Αιγάλεω και ευχόμαστε σε όλους, μαθητές, γονείς και κηδεμόνες μία πολύ καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. Ιδιαίτερα στα παιδιά και στους γονείς της πρώτης γυμνασίου, ευχόμαστε μια ομαλή προσαρμογή στο νέο σχολικό περιβάλλον.

Καλούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες να γίνουν μέλη του Συλλόγου μας και να σταθούν δίπλα μας  συνοδοιπόροι στην προσπάθεια μας να ανταποκριθούμε  στις ανάγκες και στα προβλήματα των μαθητών και της σχολικής κοινότητας γενικότερα.

Η ετήσια συνδρομή για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας ανέρχεται στο ποσό των 5 € ανεξαρτήτως του αριθμού των παιδιών που φοιτούν σε αυτό. Το ποσό αυτό μαζί με άλλα έσοδα που θα προκύψουν από εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, θα διατεθούν σε έργα και διάφορες δραστηριότητες που θα γίνουν στο γυμνάσιο καθώς στην κάλυψη ενός ποσού σε ορισμένες εκδρομές των μαθητών.

Επιθυμώντας να εξασφαλίσουμε έναν άμεσο χαρακτήρα στην επικοινωνία μας, την οποία θεωρούμε απαραίτητη προκειμένου να μας γνωστοποιήσετε τυχόν προβλήματα, να αναζητήσουμε από κοινού λύσεις αλλά και για να συζητήσουμε πιθανές προτάσεις σας σχετικά με την ευόδωση και την ενδυνάμωση του ρόλου μας, υπάρχουν οι εξής δυνατότητες για να έρθετε σε επαφή με τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων:

  • Κάθε Τετάρτη και ώρα 10:00 – 12:00, στο χώρο του σχολείου θα βρίσκεται από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ο πρόεδρος του Δ.Σ. κύριος Βουτσινάς Κων/νος.
  • Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος (mail) στην παρακάτω διεύθυνση του συλλόγου μας: sgk4gymaig@yahoo.com

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι οι δράσεις του Συλλόγου μας θα κοινοποιούνται ιστολόγιο του σχολείου μας. Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τη δήλωση εγγραφής μέλους.

Απολογισμός πεπραγμένων Συλλόγου Γονέων 2016-2017

Πατήστε εδώ για να δείτε τον απολογισμό πεπραγμένων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, για το έτος σχολικό 2016-2017.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2017-2018

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε οτι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, μετά την αυτοδίκαιη παραίτηση του κυρίου Βουρλιώτη Ιωάννη την 4/9/2017 ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο (Τακτικά Μέλη)

  • Πρόεδρος : Βουτσινάς Κωνσταντίνος
  • Αντιπρόεδρος: Τσατσαρού Αδαμαντία
  • Γραμματέας: Κουτσονίκα Σοφία
  • Ταμίας: Ρέντουλα Δήμητρα
  • Ειδικός Γραμματέας: Ζησιμοπούλου Ειρήνη
  • Βοηθός Ταμία: Μανούσου Έλλη
  • Μέλος: Πολυχρονιάδου Πετρούλα

Είμαστε στη διάθεση σας να ακούσουμε και να συζητήσουμε από κοντά οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας και να βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επίλυση του.

Με την δική σας και τη δική μας συνδρομή και παρουσία. μπορούμε να κάνουμε το σχολείο μας διαρκώς καλύτερο.

Παλαιότερες δημοσιεύσεις