Feed
Άρθρα
Σχόλια

Με μεράκι, δημιουργικότητα, φαντασία και δουλειά, το σχολείο μας κέρδισε για 2η χρονιά το 1ο βραβείο για τη Δημιουργία Εκπαιδευτικού Βίντεο. “Να σκέφτεσαι τους άλλους”, μια εργασία για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους πρόσφυγες με παιδική ευαισθησία για το επίκαιρο αυτό θέμα. Χαρά και τιμή μας, όταν μετά τη βράβευση και την προβολή του βίντεο, τα προσφυγόπουλα από το ΔΥΕΠ Λάρισας (Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων) πλησίασαν τουν μαθητές μας, ζήτησαν πληροφορίες για το ταινιάκι μας και φωτογραφήθηκαν μαζί μας.

_DSC0409 _DSC0377 _DSC0371 _DSC0366 _DSC0342 _DSC0316 _DSC0314

Με μεγάλη επιτυχία και με πολλές συμμετοχές μαθητών και σχολείων πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα τo 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Δ/νση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και το Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής κ. Κολοκοτρώνη Δημήτρη, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στο Μουσικό Σχολείο.

Το ενδιαφέρον τόσο των μαθητών, όσο και των εκπαιδευτικών και των αντίστοιχων σχολικών μονάδων τους υπήρξε ζωηρό με αποτέλεσμα η συμμετοχή να είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν 60 μαθητικά έργα, από 50 σχολεία για τα εργάστηκαν περίπου 1.000 μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, υπό την καθοδήγηση 130 εκπαιδευτικών.

Tα πρώτα βραβεία κέρδισαν στην α/βαθμια εκπαίδευση το 4ο δημοτικό σχολείο Τυρνάβου και στη β/βαθμια το Γυμνάσιο Πλατυκάμπου που εντυπωσίασαν με τις εργασίες τους

Σελίδες: 1 2

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων