Feed
Άρθρα
Σχόλια

Πέντε μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τυρναβου με την καθηγήτρια Αγγλικών Θεοδώρα Μπλάκου έλαβαν μέρος και αρίστευσαν στο τουρνουά Έντεχνου Αγγλικού Ρητορικού Λόγου “Speak Lab, Junior Forensics Tournament”. Το τουρνουά διοργανώθηκε από τα Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη στη Λάρισα στις 16 Απριλίου 2016.

 

ritor1 ritor2 ritor3Με τη σιγουριά που τους έφερε η προετοιμασία τους, οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις γνώσεις τους μέσω των Group Discussions (Διαλογική Συζήτηση) του τουρνουά και να συγκεντρώσουν την ανώτατη βαθμολογία Α+!

Τους δόθηκε έτσι η δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με την αγγλική γλώσσα μέσα σε ένα πιο ρεαλιστικό πλαίσιο και να ελέγξουν στην πράξη τις γνώσεις τους. Απέδειξαν πως μπορούν όχι μόνο να συνεννοούνται άψογα στα αγγλικά, αλλά επιπλέον να εκφράζουν τη γνώμη τους, να επιχειρηματολογούν ή και να ενίστανται με ευφράδεια σε θέματα που ενδιαφέρουν παιδιά της ηλικίας τους.

Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως είναι το γεγονός ότι αποδείχθηκαν πρότυπα ήθους και συνεργασίας, με την ευγενή άμιλλα, που τις διακατείχε, κάνοντας υπερήφανο το 4ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου, και εισπράττοντας συγχαρητήρια τόσο από τους διοργανωτές του τουρνουά όσο και από το Σύμβουλο Αγγλικής Γλώσσας, κ. Φραγκούλη, που επέβλεπε τις διαδικασίες!

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες: Κορδονούλη Αντριάνα, Παπακωνσταντίνου Δήμητρα, Παπαχρήστου Κατερίνα, Πιάχα Βικτώρια και Πορτέση Ειρήνη, για τα εκπληκτικά αποτελέσματα!

Η κ. Μπακογιάννη και οι συντονιστές της δράσης υποδέχτηκαν, καλωσόρισαν και φιλοξένησαν διαγωνιζόμενους και τους συνοδούς τους αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις για τη διοργάνωση του τουρνουά και τη μελλοντική επανάληψή του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων