Aποτελέσματα για τη Δράση “Ζωγραφίζω την επίσημη Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας”

Οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν στη δράση “Ζωγραφίζω την επίσημη Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Λάρισας”,  με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Εικαστικών Αντιγόνης Γκιόκα.

Από τα έργα όλων των σχολείων του νομού που κατατέθηκαν, βραβεύτηκε και θα αποτελεί την κάρτα της διεύθυνσης το έργο του μαθητή μας Τάσου Παπαδόπουλου της Ε2 τάξης.

Θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή μας και την κ. Αντιγόνη Γκιόκα.

ccardTP2016

Ακολουθεί το μήνυμα από το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης  ν. Λάρισας.

“Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλα τα σχολεία που έστειλαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες και συγχαίρουμε τους μικρούς μαθητές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων που κατάφεραν να αποτυπώσουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο το μήνυμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες: τους Δ/ντες των σχολείων που συντόνισαν, τους δασκάλους και νηπιαγωγούς που ενέπνευσαν, τους εκπαιδευτικούς Εικαστικών που καθοδήγησαν και τους μικρούς καλλιτέχνες που δημιούργησαν μοναδικά έργα! 

Σας ενημερώνουμε ότι επιλέχτηκαν: μία από τις κάρτες που μας έστειλαν τα παιδιά του 4ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων (έργο του μαθητή του Ε2, Τάσου Παπαδόπουλου) να γίνει η επίσημη ευχετήρια κάρτα της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας και η κάρτα που μας έστειλαν τα παιδιά του  Νηπιαγωγείου Ζαππείου να γίνει η επίσημη ευχετήρια κάρτα του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Ευχαριστούμε πολύ!!!!

Από το Γραφείο Σχολ. Δρ. Π.Ε. Λάρισας”

 

 

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Καλλιτεχνικά, Σχολείο, Χωρίς κατηγορία. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *