Αρχική » Άρθρα και κείμενα » Αθλητικές Ειδήσεις » Volkswagen χατ-τρικ στην Αυστραλία

Πατήστε το play για να ακούσετε το γάτο

Πηγαίνω σχολείο χωρίς φόβο

Πρόσφατα σχόλια

Ο Καιρός – Πρόβλεψη

Εφημερίδες (αθλητικές και μη)

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Volkswagen χατ-τρικ στην Αυστραλία

Volkswagen χατ-τρικ στην Αυστραλία

 

 

Νικητής του Ράλλυ Αυστραλίας για δεύτερη φορά, Sébastien Ogier και οι συμπαίκτες του προσφέρονται τίτλο Μια νέα Κατασκευαστή προς Volkswagen Motorsport με μια αξέχαστη γερμανική χατ-τρικ.

2 : ο τίτλος του δεύτερου Κατασκευαστών κέρδισε η Volkswagen Motorsport. Με ένα προβάδισμα 194-σημείο πάνω Citroën Racing, η γερμανική ομάδα δεν μπορεί να παγιδευτεί, ακόμη και αν επρόκειτο να συνταξιοδοτηθούν μέσα στα επόμενα και τελευταία τρεις γύρους.

3 : ως το χατ-τρικ πραγματοποίησε η Volkswagen Motorsport. Με Sébastien Ogier, Jari-Matti Latvala και Andreas Mikkelsen στις τρεις πρώτες θέσεις του Ράλι Αυστραλίας, Volkswagen βάζει το πρώτο χατ-τρικ της ιστορίας της.

5 : η πέμπτη θέση που κατασχέθηκαν από τον Mikko Hirvonen στο Ράλι Αυστραλίας, να πάρει τον από την έκτη στην τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι γενική κατάταξη των οδηγών.

13 : τα δεκατρία σημεία σκόραρε από Kris Meeke σε αυτή τη φάση, η οποία αντιστοιχεί στην τέταρτη τελική θέση. Το Brit είναι ο μόνος οδηγός της Citroen, που ήταν σε θέση να οδηγήσετε DS3 WRC του στο Top 10, μεταξύ των τριών Volkswagen, η Ford τρεις και οι τρεις Hyundai.

50 : ως το προβάδισμα, όσον αφορά τον αριθμό των σημείων, ότι Sébastien Ogier έχει πάνω πλησιέστερο αντίπαλό του, Jari-Matti Latvala, ο οποίος τυχαίνει να είναι ο συμπαίκτης του. Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των γύρων που θα πραγματοποιούνται μέχρι το τέλος της σεζόν (Ράλι Γαλλίας-Αλσατίας, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία), είναι πολύ πιθανό ότι ο Γάλλος θα αδράξουν δεύτερο παγκόσμιο στέμμα του στο σπίτι, τον Οκτώβριο.

http://www.rallyedefrance.com/en/2014/volkswagen-hat-trick-in-australia/


1 Σχόλιο

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση