Η μάγισσα Συμμετρία στο κάστρο του Εγωιστή Γίγαντα

Καλησπέρα αγαπητοί μας φίλοι,
καιρό έχουμε να σας πούμε  νέα μας. Ξέρετε η σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και τις τελευταίες μέρες θέλουμε να τα προλάβουμε όλα!!!!!

Ετοιμάζουμε μια γιορτή, αυτή τη φορά σε συνεργασία με τους μαθητές της πρώτης και δευτέρας τάξης του συστεγαζόμενου δημοτικού μας. Αρχίσαμε να συνεργαζόμαστε από τώρα για να μην έχουμε πολλές αλλαγές στο Σεπτέμβρη που θα γίνουμε και εμείς πρωτάκια!

 Η γιορτή μας έχει τίτλο «Ο εγωιστής γίγαντας μαθαίνει να παίζει». Τον γίγαντα όλοι τον γνωρίζεται από το γνωστό παραμύθι, εκείνο όμως που δεν ξέρεται είναι ότι δεν ξέρει να παίζει. Έτσι κι εμείς αποφασίσαμε να του μάθουμε … περισσότερα από κοντά στη γιορτή μας που θα γίνει στην αυλή του σχολείου μας .

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Ως τότε έχουμε να αντιμετωπίσουμε κι ένα άλλο θέμα. Σαν να μην έφτανε που ο γίγαντας είναι εγωιστής και δεν ξέρει να παίζει, ήρθε στον κήπο του η μάγισσα Ασυμμετρία και τα έκανε όλα κομμάτια. Δέντρα, λουλούδια, πεταλούδες ακόμα και την αγάπη!

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την πρώτη μέρα με πολύ κόπο φροντίσαμε τον κήπο, ενώσαμε τα σωστά κομμάτια κι όλα έγιναν όπως πριν.  Το επόμενο βράδυ όμως τα ίδια. Η μάγισσα Ασυμμετρία κάλεσε και την φίλη της τη μάγισσα Αταξία και τα χαλάσαν όλα πάλι.

 Τι να κάνουμε και μεις… καλέσαμε ενισχύσεις. Την μάγισσα Συμμετρία. Η καλή μας Συμμετρία μας έμαθε να παρατηρούμε τα αντικείμενα απ’ όλες τις πλευρές και μας βοήθησε να τα βάζουμε σε τάξη. Στο τέλος μας έμαθε και έναν τρόπο να ζωγραφίζουμε και να κάνουμε και μεις τα μαγικά μας!

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

2 σχόλιαστο “Η μάγισσα Συμμετρία στο κάστρο του Εγωιστή Γίγαντα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *