Αγαπημένοι μου …να πάτε στο καλό…!

Μια μέρα σαν κι αυτή … τα λόγια είναι περιττά…

Να φτάσετε όπου  ζητάει η ψυχή σας!!

20170613_221910

20170613_221917

20170613_222026

Μια σχολική χρονιά τελείωσε …ένας κύκλος κλείνει. Ευχαριστώ όλους τους γονείς που για επτά χρόνια “χτίσαμε” ένα σχολείο που δεν του λείπει τίποτα …. εκτός από αρκετά τετραγωνικά μέτρα παραπάνω.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το σχολείο μας θα λειτουργήσει και με ολοήμερο τμήμα… νέα αρχή λοιπόν!

Ως τότε έχουμε καιρό … ένα ολόκληρο καλοκαίρι!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

2 σχόλιαστο “Αγαπημένοι μου …να πάτε στο καλό…!

  1. …τι να πω εγώ τώρα! Στόχος είναι να αγαπάμε αυτό που κάνουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι! Καλή πρόοδο στα παιδιά σας και πολλά ευχαριστώ! Θα τα πούμε από κοντά σε λίγες μέρες! Καλή αρχή στον Αντρίκο στο πιο “μεγάλο” σχολείο!

  2. Ευχαριστίες προς τη Δασκάλα μας!!!

    Σε μια εποχή που, περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη από παιδαγωγούς και όχι δασκάλους, η Κυρία Ελένη επέλεξε εμφατικά να δώσει βαρύτητα όχι στους αριθμούς και τα γράμματα, ούτε την προγραφή και την ανάγνωση, αλλά στον αρχέτυπο ρόλο και την αναντικατάστατη αποστολή ενός παιδαγωγού: τη διδασκαλία και τη μύηση σε ανώτερες ανθρώπινες αξίες. Αξίες όπως η ευγένεια, η φιλία και η ομαδικότητα, η πειθαρχία στη βάση της εκτίμησης και όχι της υπακοής υπό την απειλή ή το φόβο, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα κάθε λογής, ο διάλογος και η ενθάρρυνση έκφρασης της (διαφορετικής) άποψης, η θέσπιση, από κοινού δέσμευση και συμμόρφωση σε ένα πλαίσιο δίκαιων κανόνων (ναι, από το παιχνίδι κιόλας ξεκινά αυτό!), η γνωριμία με το βιωματικό παιχνίδι και τα μουσικά ακούσματα/ερεθίσματα που τόσο λείπουν από την καθημερινότητα, η φιλαναγνωσία και η συνέπεια στην τήρηση προθεσμιών για την παράδοση του βιβλίου(!) και πολλά άλλα τα οποία σε μικρό χρονικό διάστημα αφομοίωσε και μας μετέφερε ο Αντρίκος στη διάρκεια της χρονιάς.

    Κλείνοντας, θα ήθελα να εκφράσω μια πολύ βαθιά πεποίθηση ως συνάδελφος-κοινωνός του εκπαιδευτικού συστήματος. Πριν γίνει και για να γίνει κάποιος σε κάτι καλός, πρέπει πρώτα να το αγαπήσει πραγματικά. Σε αυτό το τελευταίο, να είσαι σίγουρη ότι σε μελλοντικές προσπάθειες και επιτεύγματα του Αντρίκου θα υπάρχει σαφής αναφορά στο έργο και την αγάπη για το σχολείο που πρωτίστως του μετέδωσες.

    Σε ευχαριστούμε από καρδιάς και, εκ μέρους τόσο του Αντρίκου όσο και της Γιωργίτσας, σε διαβεβαιώνουμε ότι … θα βρεθείτε ξανά …

    Αντρίκος – Γιωργίτσα – Μιχάλης – Γιούλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *