Περί βραβείων…

Πριν λίγες μέρες το blogάκι μας έγινε δυο χρονών!! Περνάει ο καιρός… περπατάμε πια … μιλάμε καθαρά … σε λίγο θα αρχίσουμε και τα γιατί! Γεννήθηκε απροσδόκητα … σε σεμινάριο επιμόρφωσης  β επίπεδου για τη χρήση των ΤΠΕ στην διδακτική πράξη αλλά σιγά -σιγά απέκτησε σκοπό!

Για την παρουσία μας εδώ ακούσαμε λόγια καλά, λόγια ενθαρρυντικά που βοηθούν …στην ανάπτυξή μας! 

 Πήραμε και δωράκια!  Τι δωράκια θα μου πείτε; Βραβεία από συναδέλφους … συνταξιδευτές.  Ευχαριστούμε για την τιμή το 5 Νηπιαγωγείο Τρίπολης , το 5 Νηπιαγωγείο Θήβας , το 15 Νηπιαγωγείο Γαλατσίου   και το Νηπιαγωγείο Πυθαγορείου και φυσικά όλους εσάς που μας διαβάζετε.

Μέρες τώρα σκεφτόμασταν πως είναι η σειρά μας να συνεχίσουμε … να δώσουμε και μεις τα δικά μας βραβεία! Συγχωρέστε μας το α’  πληθυντικό … το έχουμε συνηθίσει!!!

Για να μας γνωρίσετε καλύτερα θα σας πούμε ότι αγαπάμε και πιστεύουμε στο δημόσιο σχολείο, ανοιχτό και προσιτό σ’ όλα τα παιδιά. Θεωρούμε το επάγγελμα μας λειτούργημα και δεν φοράμε ρολόι. Νιώθουμε ικανοί όταν οι μαθητές μας μαθαίνουν παίζοντας. Είμαστε ευτυχείς όταν έχουμε δίπλα μας τους γονείς των μαθητών μας και προσπαθούμε να είμαστε ευγενικοί και αξιοπρεπής με τον κάθε άνθρωπο και την κουλτούρα του. Είμαστε σταθεροί σε αξίες αρχέγονες … σχεδόν συντηρητικοί. Σεβόμαστε τις παραδόσεις αλλά πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι – άρα και τα παιδιά – χρειάζονται ρίζες για να στηρίζονται … και φτερά … ανοιχτά για να πετούν!

Δεν θα φλυαρήσουμε άλλο …ώρα για τα βραβεία μας. Η αλήθεια είναι ότι μας ήταν πολύ δύσκολο να διαλέξουμε αλλά φερθήκαμε διπλωματικά…….

Πρώτο βραβείο στην Παρεούλα – το πρώτο blog που παρακολουθήσαμε – για το σεβασμό που δείχνει στα πνευματικά δικαιώματα κάθε δημιουργού.

Δεύτερο βραβείο στους νηπιαγωγούς της ομάδας “Παιδικός Πλανήτης” που καθημερινά εμπλουτίζουν και εμπνέουν πολλές δραστηριότητές μας στην τάξη.

Τρίτο βραβείο στην ομάδα “Γκρουπ Νηπιαγωγών” και στους νεότερους αναπληρωτές συναδέλφους που αν και δεν ξέρουν που θα δουλεύουν του χρόνου συνεχίζουν να δημιουργούν και να εμπνέουν!

Τέταρτο βραβείο λόγω εντοπιότητας  και φιλίας στο 40 Νηπιαγωγείο Περιστερίου και στο 5 Νηπιαγωγείο Περιστερίου!

Τελευταίο βραβείο στον συνάδελφο δάσκαλο Δημήτριο Τόκα, για το άρθρο  του  “Περί χωρητικότητας…!” http://pekp.gr/?p=37639 . 

Τα σχόλια είναι δικά σας…

Σας ευχαριστώ θερμά

Ελένη Ρίζου (…δυστυχώς λόγω έλλειψης χώρου στο σχολείο μας λειτουργεί ένα τμήμα)

4 σχόλιαστο “Περί βραβείων…

  1. Χρόνια πολλά λοιπόν στο blog μας και για άλλη μια φορά συγχαρητήρια! Ευχαριστούμε πολύ για τις απίθανες γνώσεις που προσφέρετε καθημερινά στα παιδιά μας αλλά και για τη συνεχή ενημέρωση μέσω του blog κι όχι μόνο!!!! Να είστε καλά, να έχετε δύναμη & υπομονή για να συνεχίσετε αυτό το υπέροχο έργο!!!!
     

  2. Σας ευχαριστώ πολύ! Θαυμάζω πολύ τη δουλειά σας και σας επισκέπτομαι συχνά… αλλά έχω λίγο χαθεί και δεν προλαβαίνω να τα δω όλα! Όσο για τα σχόλια εδώ δεν ξέρω γιατί υπάρχει δυσκολία και δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω την επαλήθευση. Θα παραλάβω τώρα το βραβείο με μεγάλη χαρά …η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόση αναπόκριση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *