Αφίσες για τον διαγωνισμό της UNICEF με τίτλο «Να σας γνωρίσω τους φίλους μου τα παιδιά του κόσμου!»

Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος που έχει αναλάβει την τρέχουσα σχολική χρονιά το νηπιαγωγείο μας με τίτλο «Είμαι διαφορετικός…ε και;» συμμετέχουμε στον μαθητικό διαγωνισμό της UNICEF με τίτλο «Να σας γνωρίσω τους φίλους μου τα παιδιά του κόσμου». Παρακάτω σας παραθέτουμε τις αφίσες που το κάθε τμήμα δημιούργησε.

Αφίσα πρωινού τμήματος 1

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Τα δωράκια για τη γιορτή της μητέρας…(2ο Πρωινό Τμήμα)

Από την προηγούμενη εβδομάδα τα παιδιά φύτεψαν σε γλαστράκια (που είχαν βάψει με διάφορα χρώματα) λουλούδια για τις μαμάδες τους. Από τότε ανάλαβαν τη φροντίδα τους με δική τους ευθύνη να θυμούνται καθημερινά να τα ποτίζουν και να τα τοποθετούν στον ήλιο. Την Παρασκευή τα πήραν μαζί για να τα δώσουν στις μαμάδες τους μαζί

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΕΣ

Αφού ολοκληρώσαμε τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου περάσαμε γρήγορα γρήγορα στις πασχαλινές μας προετοιμασίες καθώς δεν μας έμενε παρά μόνο μία εβδομάδα μέχρι να κλείσουν τα σχολεία.

 

 

 

 

 

‘Ετσι σας παραθέτουμε

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Αυτοσχέδια ορχήστρα ..στο νηπιαγωγείο μας!

Το τελευταίο διάστημα ασχοληθήκαμε με διάφορες μουσικές έννοιες. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί μια αυτοσχέδια ορχήστρα όπου τα παιδιά χωρισμένα σε ομάδες ανέλαβαν : Να παίξουν μαράκες, ταμπουρίνο, ντέφια, ξυλάκια και τρίγωνα. Φυσικά υπήρχε και μια ομάδα από τραγουδιστές.

Το σημαντικό στη δραστηριότητα αυτή ήταν ότι τα παιδιά έπαιζαν με συγκεκριμένη σειρά, σε

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Ξανά μαζί σας για τη σχολική χρονιά 2017-2018 !!

Μετά από αρκετό καιρό το ιστολόγιο του σχολείου μας ανανεώνεται! Στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση θα μπορείτε να βλέπετε δραστηριότητες που υλοποιούνται κατά καιρούς και στις δύο τάξεις του νηπιαγωγείου καθώς και στο ολοήμερο τμήμα. Με χαρά σας καλωσορίζουμε για ακόμα μια φορά και σας προσκαλούμε να κάνετε τις δικές σας προτάσεις και να συνεργαστείτε μαζί

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Καλό και δροσερό καλοκαίρι συντροφιά με μια γρανίτα φράουλα!

Στην καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου τα παιδιά είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη για τους καλεσμένους τους! Τους κέρασαν γρανίτες με γεύση φράουλα που είχαν ετοιμάσει από την προηγούμενη ημέρα… Επειδή καταλάβαμε ότι σας άρεσε…. παραθέτουμε τη συνταγή! Καλή επιτυχία!

Υλικά για γρανίτα φράουλα (ή άλλο φρούτο εποχής)

Strawberry_Sorbet_Royalty_Free_Clipart_Picture_090324-144615-087009 » Διαβάστε όλο το άρθρο