4 Ανακοινώσεις

 

 

 

—————————————————————————-

 

Όποιος γονέας επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα

για το νέο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου,

να δηλώσει συμμετοχή ως την Τετάρτη 12/10/2011

 

———————————————————————————

 

Την Παρασκευή 07/10/2011

θα πραγματοποιηθεί συνάντηση γονέων και ενημέρωση

απο τις εκπαιδευτικούς του ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ τμήματος, στις 3:45.

Παρακαλούνται να παρευρεθούν όλοι οι γονείς.

—————————————————————————————-

 

  Το εκπαιδευτικό προσωπικό του 3ου Νηπιαγωγείου εύχεται

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ στους μαθητές του

για το 2011-12

 

—————————————————————————————

 

Την Παρασκευή 15/4/2011 τα νήπια θα εκκλησιαστούν στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στην Επάνω Σκάλα. Παρακαλούνται όλοι οι γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στην εκκλησία στις 8:30 π.μ.. Μετά την Θεία Κοινωνία, οι νηπιαγωγοί θα συνοδεύσουν τα παιδιά στο Νηπιαγωγείο όπου θα συνεχίσουν το πρόγραμμα τους. Στο τέλος κάθε παιδί θα πάρει τα δώρα του για το Πάσχα, την λαμπάδα, το καλαθάκι με τα γλυκά και τα κόκκινα αυγά, την αυγοθήκη, την κάρτα και όλες τις Πασχαλίνες κατασκευές.

—————————————————————————————————————

 

 Σήμερα 2/3/2011, γιορτάζει η αγαπημένη μας δασκάλα, κυρία Έφη. Έχει την ονομαστική της γιορτή γι’ αυτο και εμείς της στέλνουμε όλη μας την αγάπη και αυτήν την ανθοδέσμη…

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Να Ζήσεις!

Σ’ αγαπάμε πολύ!!!

 

 ——————————————————————————————————————

 

           Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου διοργανώνει παιδικό αποκριάτικο πάρτυ στην Λέσχη Αξιωματικών (δίπλα στο νεο αρχαιολογικό μουσείο Μυτιλήνης), στις 26/02/2011, απο τις 17:00 – 20:30. Τα  παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε ρυθμούς αποκριάτικους και να χορέψουν με τα αγαπημένα τους τραγούδια. Θα είναι όλοι εκεί.

         Όσοι γονείς και κηδεμόνες επιθυμούν να αγοράσουν προσκλησεις, μπορούν να απευθυνθούν στις δασκάλες του νηπιαγωγείου.

 

—————————————————————————————————-

 Το Νηπιαγωγείο μας φέτος, εγγράφηκε και συμμετέχει σε 5 προγράμματα E-twinning: της μεγαλύτερης Ευρωπαικής εκπαιδευτικής  κοινότητας. Στο E-twinning συμμετέχουν περισσότερες απο 20 χώρες της Ευρώπης. Στόχος και σκοπός της συμμετοχής μας στα προγράμματα  E- twinning είναι η επικοινωνία με σχολεία της Ευρώπης, η ανταλλαγή ιδεών και εκπαιδευτικών πρακτικών προκειμένου να βοηηθήσουμε περισσότερο και πιο αποτελεσματικά τους μικρούς μας μαθητές. Επίσης, μεσω της προσπάθειας αυτής προάγουμε την χώρα μας, το νησί μας, τον πολιτισμό και την ιστορία μας. Οι μαθητές μας επικοινωνούν και ανταλλάσουν έργα, ζωγραφίες και εμπειρίες με μαθητές απο άλλες χώρες, κάνοντας χρήση των νέων τεχνολογιών και αποκτώντας μια ευρύτερη και πολυπολιτισμική άποψη για την ζωή. 

Η συμμετοχή μας και 5 στα προγράμματα E-twinning, έχει λάβει το E-twinning label, δηλαδή την ετικέτα πιστοποίησης. Αυτό σημαίνει οτι τα έργα μας έχουν αξιολογηθεί και έχουν κριθεί ως ικανοποιητικά και κατάλληλα, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο του κάθε προγράμματος. 

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία E – TWINNING (στην αριστερή στήλη)…

 

——————————————————————————————————————

 

Προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς της νέας γρίπης

 • Με αφορμή την ήπια επανεμφάνιση της γρίπης Α(Η1Ν1)2009 σας αποστέλλουμε τις ακόλουθες οδηγίες με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσής της:
  Αποφυγή της επαφής των χεριών με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα.
  Αποφυγή της κοινής χρήσης των μολυβιών, των στυλό και άλλων προσωπικών αντικειμένων.
  Συχνό πλύσιμο των χεριών.
  Κάλυψη με χαρτομάντηλο του στόματος και της μύτης σε βήχα ή φτέρνισμα.
  Συχνός αερισμός των αιθουσών.
  Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής/μαθήτρια εμφανίσει συμπτώματα γρίπης, να ειδοποιούνται άμεσα οι κηδεμόνες τους για να τους παραλάβουν από το σχολείο.
  Όταν ένας μαθητής ή εκπαιδευτικός ασθενεί με υψηλό πυρετό και έχει συμπτώματα γρίπης πρέπει να παραμένει στο σπίτι.

 Τέλος, το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «δεν κρίνεται σκόπιμη η αναστολή λειτουργίας των σχολείων καθώς και η επιδημιολογική καταγραφή των απουσιών.»

—————————————————————————————-

 

Το 3ο Νηπιαγωγείο Μυτιλήνης θα παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση «Ο Ταύρος που έπαιζε πίπιζα», του γνωστού παραμυθά Ευγένιου Τριβιζά, στις 02/02/2011. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θεάτρο Μυτιλήνης στις 9:00 π.μ. Οι νηπιαγωγοί θα συνοδεύσουν τα παιδιά και θα είναι υπεύθυνες για την ασφάλεια τους. Η μεταφορά στο Δημοτικό Θεάτρο Μυτιλήνης και η επιστροφή στο νηπιαγωγείο, θα γίνει με μισθωμένο λεωφορείο απο τα ΚΤΕΛ. Μετά την παράσταση θα συνεχιστεί το ωρολόγιο πρόγραμμα του νηπιαγωγείου κανονικά. Παρακαλούνται οι γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν την παράσταση να προσκομίσουν στο νηπιαγωγείο υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναφέρουν οτι επιτρέπουν την συμμετοχή του παιδιού τους, καθώς και οτι γνωρίζουν τον τρόπο μεταφοράς τους στον χώρο της εκδήλωσης. Επίσης, παρακαλούνται να προσέλθουν στο νηπιαγωγείο το αργότερο στις 8:15 π.μ. προκειμένου να μεταβούμε εγκαίρως και χωρίς καθυστερήσεις στο θέατρο.  

Αφήστε μια απάντηση