Εκπαιδευτική επίσκεψη στα Καλάβρυτα

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης πρόκειται να επισκεφθούν την ιστορική πόλη των Καλαβρύτων τη Κυριακή 25/2 και τη Δευτέρα 26/2/2018. Την  πρώτη ημέρα θα μεταβούν από τη Σπάρτη στο Διακοπτό για να ταξιδέψουν με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο έως τα Καλάβρυτα. Έπειτα θα επισκεφθούν τον τόπο θυσίας και το μνημείο των εκτελεσθέντων του 1943. Την επόμενη μέρα θα μεταβούν στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Έπειτα θα επισκεφθούν την Πάτρα και θα επιστρέψουν στη Σπάρτη.

Συνοδοί καθηγητές : Διακουμάκου Ελένη, Εξωμανίδη Αικατερίνη, Μπουρίκου Αιμιλία.

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα

Οι μαθητές της Α΄ Λυκείου στο πλαίσιο των μαθημάτων της Ιστορίας και των Αρχαίων Ελληνικών πρόκειται να επισκεφθούν την  Αθήνα και να περιηγηθούν στην Ακρόπολη και στο Μουσείο της Ακρόπολης την Παρασκευή  23 Φεβρουαρίου 2018.

Συνοδοί καθηγητές : Παπαποστόλου Μεταξία, Σκανδάλης Παναγιώτης, Ψυχράμη Γεωργία.

 

Σημείωση : Όσα ταξιδιωτικά γραφεία επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Διευθυντή του σχολείου έως και την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:00.
 (Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Διευθυντή του σχολείου κ. Μανεσιώτη Διαμαντή στο τηλέφωνο 27310-25362, 81046)

Εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων 2017

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας το πρόγραμμα εξετάσεων και τα εξεταστικά κέντρα για τα Ειδικά μαθήματα που εξετάζονται Πανελλαδικά. Μόνο για το Ειδικό μάθημα της Αγγλικής Γλώσσας η εξέταση για όλους τους υποψήφιους της Λακωνίας θα γίνει στο 1ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης την Πέμπτη 22/06/2017. Για τα υπόλοιπα μαθήματα οι εξετάσεις θα γίνουν στην Αθήνα σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Κ. ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ_2017 ,

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2017

Ερευνητικές εργασίες Β΄ Λυκείου

3ο ΓΕΛ ΣΠΑΡΤΗΣ                                                                       ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2016-2017

 

Στην Β΄ τάξη Λυκείου εκπονήθηκαν ερευνητικές εργασίες από τα αντίστοιχα τμήματα:

 • Η Ερευνητική εργασία του 3ου τμήματος στο Α΄ τετράμηνο είχε θέμα: «Στον Παράδεισο θα ακούω – Αγαπημένα είδη μουσικής και ευεργετική επίδραση της μουσικής στον άνθρωπο». Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας στο Α΄   τετράμηνο, στο Β΄ τετράμηνο υλοποιήθηκε η εργασία με θέμα «Οι διάφορες μορφές τέχνης και η επίδραση των νέων τεχνολογιών στην εξέλιξή τους».  Τις εργασίες εποπτεύει η κ. Μπουρίκου Αιμιλία, κλάδου ΠΕ06. Περισσότερα στοιχεία στη Παρουσίαση για το Χορό.
 • Η Ερευνητική εργασία του 2ου τμήματος με θέμα: «Γυμνάζομαι και δεν καπνίζω» και υπεύθυνη την κ. Διακουμάκου Ελένη, κλάδου ΠΕ11. Περισσότερα στοιχεία στη Παρουσίαση για το Αλκοόλ.
 • Η Ερευνητική εργασία του 3ου τμήματος με θέμα: « Μετά το Λύκειο – Προοπτικές και επιλογές» και υπεύθυνο τον κ. Φουντά Δημήτριο, κλάδου ΠΕ19. Περισσότερα στοιχεία στη Παρουσίαση με θέμα «Μετά το Λύκειο»

ΣΤΑΔΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Οι ερευνητικές εργασίες που πραγματοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν κατά το σχολικό έτος 2016-2017 οργανώθηκαν ως εξής :

 • Επιλογή μαθητών και σχηματισμός ομάδων
 • Ανάπτυξη δυναμικής της ομάδας (παιχνίδια συνεργασίας, εμπιστοσύνης, δημιουργίας θετικού κλίματος).
 • Μεθοδολογία έρευνας.
 • Χωρισμός ομάδων σε υποομάδες, προσδοκίες υποομάδων, συμβόλαιο ομάδας.
 • Καταιγισμός ιδεών (brainstorming), καθορισμός υποθεμάτων.
 • Ενημέρωση (παρουσιάσεις – προβολές), ευαισθητοποίηση, διερεύνηση θεματολογίας, επεξεργασία – αποδελτίωση πληροφοριών, δημιουργία εργασιών σχετικά με τη θεματολογία.
 • Παρουσίαση του πρώτου τμήματος των εργασιών και της μίας ολοκληρωμένης εργασίας του 1ου τμήματος με τη λήξη του Α΄ τετραμήνου.
 • Αξιολόγηση, επανεκτίμηση της εκπαιδευτικής πορείας.
 • Παρακολούθηση οπτικοακουστικού υλικού, επισκέψεις και βιωματικές δραστηριότητες για εμπέδωση της πληροφορίας και απόκτηση της γνώσης.
 • Προετοιμασία και παρουσίαση σε επίπεδο τάξης των τελικών παραγόμενων εργασιών. Ακολούθησε αξιολόγηση των στοιχείων και συζήτηση σε επίπεδο ολομέλειας.
 • Την τελική παρουσίαση παρακολούθησαν μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί της σχολικής μονάδας σε εθελοντική βάση.

Ερευνητικές εργασίες Α΄Λυκείου

3ο ΓΕΛ ΣΠΑΡΤΗΣ                                                                       ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2016-2017

 

Στην Α΄ τάξη Λυκείου εκπονήθηκαν τέσσερις ερευνητικές εργασίες από τα αντίστοιχα τμήματα:

 • Η Ερευνητική εργασία του 1ου τμήματος με θέμα: «Γνωρίζω τον εαυτό μου – Αυτογνωσία» και υπεύθυνη την κ. Καββούρη Γεωργία, κλάδου ΠΕ09. Περισσότερα στοιχεία στην Ηλεκτρονική παρουσίαση με θέμα Αυτογνωσία
 • Η Ερευνητική εργασία του 2ου τμήματος με θέμα: «3 ημέρες στην Σπάρτη- Αναφορά στην ιστορία και στα αξιοθέατα της πόλης» με υπεύθυνο τον κ. Φουντά Δημήτριο, κλάδου ΠΕ19. Περισσότερα στοιχεία :  Παρουσίαση για τα Αξιοθέατα της ΣπάρτηςΠρόταση τριήμερης εκδρομής στη Σπάρτη και άλλες πληροφρίες στο Υλικό Α΄ Λυκείου
 • Η Ερευνητική εργασία του 3ου τμήματος στο Α΄ τετράμηνο είχε θέμα: «Ένα σύντομο χειμωνιάτικο ταξίδι στο Λονδίνο – On a short winter holiday in London». Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας στο Α΄ τετράμηνο, στο Β΄ τετράμηνο υλοποιήθηκε η εργασία με θέμα «Γκράφιτι: τέχνη του δρόμου ή βανδαλισμός;». Τις εργασίες εποπτεύει η κ. Μπουρίκου Αιμιλία, κλάδου ΠΕ06. Περισσότερα στοιχεία για τις εργασίες μπορείτε να δείτε στο Ηλεκτρονικό περιοδικό του σχολείου μας που δημιουργήθηκε από τους μαθητές του τμήματος.
 • Η Ερευνητική εργασία του 4ου τμήματος με θέμα: «Μοτό ή Ποτό – Αλκοόλ και οδήγηση» και υπεύθυνη την  κ. Διακουμάκου Ελένη, κλάδου ΠΕ11. Περισσότερα στοιχεία στην  Παρουσίαση «Γυμνάζομαι και Δεν καπνίζω»

ΣΤΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Οι ερευνητικές εργασίες που πραγματοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν κατά το σχολικό έτος 2016-2017 οργανώθηκαν ως εξής:

 • Επιλογή μαθητών και σχηματισμός ομάδων
 • Ανάπτυξη δυναμικής της ομάδας (παιχνίδια συνεργασίας, εμπιστοσύνης, δημιουργίας θετικού κλίματος)
 • Μεθοδολογία έρευνας
 • Χωρισμός ομάδων σε υποομάδες, προσδοκίες υποομάδων, συμβόλαιο ομάδας
 • Καταιγισμός ιδεών (brainstorming), καθορισμός υποθεμάτων
 • Ενημέρωση (παρουσιάσεις-προβολές), ευαισθητοποίηση, διερεύνηση θεματολογίας, επεξεργασία και αποδελτίωση της πληροφορίας, δημιουργία εργασιών σε σχέση με τη θεματολογία
 • Παρουσίαση του πρώτου τμήματος των εργασιών και της ολοκληρωμένης εργασίας του 3ου τμήματος   με τη λήξη του Α΄ τετραμήνου
 • Αξιολόγηση, επανεκτίμηση της εκπαιδευτικής πορείας.
 • Παρακολούθηση οπτικοακουστικού υλικού, επισκέψεις και βιωματικές δραστηριότητες για εμπέδωση της πληροφορίας και απόκτηση της γνώσης.
 • Προετοιμασία και παρουσίαση σε επίπεδο τάξης των τελικών παραγόμενων εργασιών. Ακολούθησε αξιολόγηση των στοιχείων και συζήτηση σε επίπεδο ολομέλειας.
 • Την τελική παρουσίαση παρακολούθησαν μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί της σχολικής μονάδας σε εθελοντική βάση.

Πρόγραμμα ενδοσχολικών εξετάσεων 2016-2017

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων αρχίζουν οι ενδοσχολικές εξετάσεις από την Πέμπτη 11-05-2017.

 • Οι εξετάσεις της Α΄ και Β΄ τάξης θα γίνουν από Πέμπτη 11/5 έως και την Παρασκευή 2/6/2017.
 • Οι εξετάσεις της Γ΄ τάξης θα γίνουν από Πέμπτη 11/5 έως και την Παρασκευή 26/5/2017.

Για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα μπορείτε να ανοίξετε το ακόλουθο αρχείο :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 3ου ΓΕΛ ΣΠΑΡΤΗΣ 2017

Εκπαιδευτική επίσκεψη στα Ιωάννινα

ioannina-and-lake-pamvotisΟι μαθητές της Α΄ τάξης του σχολείου μας στο πλαίσιο του αναλυτικού προγράμματος και των μαθημάτων της Λογοτεχνίας και της Φυσικής Αγωγής πρόκειται να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική επίσκεψη στην πόλη και στο νομό των Ιωαννίνων από τη Πέμπτη 6/4 έως και τη Κυριακή 9/4/2017. Τα Ιωάννινα, γνωστά και ως Γιάννενα ή Γιάννινα, είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη του Νομού Ιωαννίνων και της Ηπείρου, με πληθυσμό 65.574 κατοίκους για την πόλη και 111.740 κατοίκους για το διευρυμένο Δήμο Ιωαννιτών. Είναι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας με πλούσια πολιτιστική παράδοση και σύγχρονες αναπτυξιακές επιχειρήσεις.

Συνοπτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Πέμπτη 6/4           8:00 Αναχώρηση από Σπάρτη, Αναμενόμενη ώρα άφιξης στα Ιωάννινα 19:30

Παρασκευή 7/4 :  Επίσκεψη σε Δωδώνη, Ζαγοροχώρια

Σάββατο 8/4 :       Επίσκεψη στη λίμνη των Ιωαννίνων, Μέτσοβο

Κυριακή 9/4 :        Επιστροφή (Πιθανή ώρα άφιξης 21:00)

Ξενοδοχείο : Palladion (www.palladionhotel.gr με στοιχεία επικοινωνίας : Νότη Μπότσαρη 1, Ιωάννινα,
Τηλ. 26510.25856-9, Fax 26510.74034, E-mail: palladion@otenet.gr)

Συνοδοί καθηγητές : Κανακόπουλος Φώτιος (6974036018), Διακουμάκου Ελένη, Σκανδάλης Παναγιώτης, Ψυχράμη Γεωργία

Εκπαιδευτική εκδρομή Β΄ τάξης στο Βόλο

Οι μαθηΒόλοςτές της Β΄ τάξης του σχολείου μας στο πλαίσιο του αναλυτικού προγράμματος (του μαθήματος των Θρησκευτικών) πρόκειται να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Βόλο από το Σάββατο 1/4 έως και Τρίτη 4/4/2017. Ο Βόλος είναι πόλη της Θεσσαλίας, κτισμένος στον μυχό του Παγασητικού κόλπου, κοντά στην θέση της αρχαίας Ιωλκού, στους πρόποδες του Πηλίου. Είναι επίσης, μία από τις πιο μεγάλες πόλεις και ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Ελλάδας. Επιβλητικό και καταπράσινο πάνω από το Βόλο, ανάμεσα στον Παγασητικό Κόλπο και το Αιγαίο Πέλαγος, υψώνεται το Πήλιο, το βουνό που ο μύθος αναφέρει σαν τη θερινή κατοικία των θεών του Ολύμπου και τη μαγική χώρα των Κενταύρων.

Συνοπτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Σάββατο 1 Απριλίου 07:30 Αναχώρηση από Σπάρτη, 15:00 Άφιξη σε Βόλο, 18:00 Επίσκεψη στη Πορταριά
Κυριακή 2 Απριλίου Επίσκεψη σε Μακρυνίτσα, Χάνια Πηλίου
Δευτέρα 3 Απριλίου Επίσκεψη σε Μηλιές, Τσαγκαράδα
Τρίτη 4 Απριλίου Επιστροφή – Πιθανή ώρα άφιξης στη Σπάρτη 21:00

Ξενοδοχείο Park Hotel (στo κέντρο της πόλης www.amhotels.gr) Επικοινωνία με ξενοδοχείο : Δεληγιώργη 2, 38 221 Βόλος / Τηλ.:2421036511-13 / Fax: 2421028645,  E-mail: parkhotelvolos@amhotels.gr

Συνοδοί καθηγητές : Εξωμανίδη Αικατερίνη, Μπουρίκου Αιμιλία, Ξανθόπουλος Παναγιώτης.

Ερευνητικές εργασίες Β΄ Λυκείου σχολικού έτους 2016-2017

3ο ΓΕΛ ΣΠΑΡΤΗΣ                                                                       ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2016-2017

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Α΄ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Στην Β΄ τάξη Λυκείου εκπονούνται τρεις ερευνητικές εργασίες από τα αντίστοιχα τμήματα:

 • Η Ερευνητική εργασία του 1ου τμήματος έχει θέμα: «Στον Παράδεισο θα ακούω – Αγαπημένα είδη μουσικής και ευεργετική επίδραση της μουσικής στον άνθρωπο». Την εργασία εποπτεύει η κ. Μπουρίκου Αιμιλία, κλάδου ΠΕ06.
 • Η Ερευνητική εργασία του 2ου τμήματος έχει θέμα: «Γυμνάζομαι και δεν καπνίζω». Την εργασία εποπτεύει η κ. Διακουμάκου Ελένη, κλάδου ΠΕ11.
 • Η Ερευνητική εργασία του 3ου τμήματος έχει θέμα: « Μετά το Λύκειο – Προοπτικές και επιλογές». Την εργασία εποπτεύει ο κ. Φουντάς Δημήτριος, κλάδου ΠΕ19.

ΣΤΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Στις ερευνητικές εργασίες που πραγματοποιούνται στη σχολική μας μονάδα, με την συμπλήρωση του Α΄ τετραμήνου, έχουν γίνει τα εξής:

 • Επιλογή μαθητών και σχηματισμός ομάδων
 • Ανάπτυξη δυναμικής της ομάδας (παιχνίδια συνεργασίας, εμπιστοσύνης, δημιουργίας θετικού κλίματος)
 • Μεθοδολογία έρευνας
 • Χωρισμός ομάδων σε υποομάδες, προσδοκίες υποομάδων, συμβόλαιο ομάδας
 • Καταιγισμός ιδεών (brainstorming), καθορισμός υποθεμάτων
 • Ενημέρωση (παρουσιάσεις-προβολές), ευαισθητοποίηση, διερεύνηση θεματολογίας, επεξεργασία και αποδελτίωση της πληροφορίας, δημιουργία εργασιών σε σχέση με τη θεματολογία
 • Παρουσίαση του πρώτου τμήματος των εργασιών με τη λήξη του Α΄ τετραμήνου
 • Αξιολόγηση, επανεκτίμηση της εκπαιδευτικής πορείας.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ Β΄ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ

 • Ολοκληρώθηκε η Ερευνητική εργασία του 1ου τμήματος με θέμα: «Στον Παράδεισο θα ακούω – Αγαπημένα είδη μουσικής και ευεργετική επίδραση της μουσικής στον άνθρωπο» και υπεύθυνη την κ. Μπουρίκου Αιμιλία, κλάδου ΠΕ06. Μπορείτε να δείτε την ηλεκτρονική Παρουσίαση εργασίας για τα Μουσικά Είδη . Στο Β΄ τετράμηνο προτείνεται η έγκριση νέου θέματος με τίτλο : «Οι διάφορες μορφές τέχνης και η επίδραση των νέων τεχνολογιών στην εξέλιξή τους»
 • Στις υπόλοιπα τμήματα, επειδή κατά τη διερεύνηση αναδείχθηκαν νέα ερευνητικά ερωτήματα, οι ερευνητικές εργασίες προτείνεται να συνεχιστούν με την ίδια θεματολογία και να ολοκληρωθούν στο τέλος του Β΄ τετραμήνου.

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ :

 1. ΜΠΟΥΡΙΚΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ (ΠΕ 06)
 2. ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΠΕ 11)
 3. ΦΟΥΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΠΕ 19)

 

Ερευνητικές εργασίες Α΄ Λυκείου

3ο ΓΕΛ ΣΠΑΡΤΗΣ                                                                       ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2016-2017

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Α΄ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ A΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

 

Στην Α΄ τάξη Λυκείου θα εκπονηθούν τέσσερις ερευνητικές εργασίες από τα αντίστοιχα τμήματα:

 • Η Ερευνητική εργασία του 1ου τμήματος έχει θέμα: «Γνωρίζω τον εαυτό μου – Αυτογνωσία». Την εργασία εποπτεύει η κ. Καββούρη Γεωργία, κλάδου ΠΕ09.
 • Η Ερευνητική εργασία του 2ου τμήματος έχει θέμα: «3 ημέρες στην Σπάρτη- Αναφορά στην ιστορία και στα αξιοθέατα της πόλης». Την εργασία εποπτεύει ο κ. Φουντάς Δημήτριος, κλάδου ΠΕ19.
 • Η Ερευνητική εργασία του 3ου τμήματος έχει θέμα: «Ένα σύντομο χειμωνιάτικο ταξίδι στο Λονδίνο – On a short winter holiday in London». Την εργασία εποπτεύει η κ. Μπουρίκου Αιμιλία, κλάδου ΠΕ06.
 • Η Ερευνητική εργασία του 4ου τμήματος έχει θέμα: «Μοτό ή Ποτό – Αλκοόλ και οδήγηση». Την εργασία εποπτεύει η κ. Διακουμάκου Ελένη, κλάδου ΠΕ11.

ΣΤΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Στις ερευνητικές εργασίες που πραγματοποιούνται στη σχολική μας μονάδα, με την συμπλήρωση του Α΄ τετραμήνου, έχουν γίνει τα εξής:

 • Επιλογή μαθητών και σχηματισμός ομάδων
 • Ανάπτυξη δυναμικής της ομάδας (παιχνίδια συνεργασίας, εμπιστοσύνης, δημιουργίας θετικού κλίματος)
 • Μεθοδολογία έρευνας
 • Χωρισμός ομάδων σε υποομάδες, προσδοκίες υποομάδων, συμβόλαιο ομάδας
 • Καταιγισμός ιδεών (brainstorming), καθορισμός υποθεμάτων
 • Ενημέρωση (παρουσιάσεις – προβολές), ευαισθητοποίηση, διερεύνηση θεματολογίας, επεξεργασία και αποδελτίωση της πληροφορίας, δημιουργία εργασιών σε σχέση με τη θεματολογία.
 • Παρουσίαση του πρώτου τμήματος των εργασιών (λήξη Α΄ τετραμήνου)
 • Αξιολόγηση, επανεκτίμηση της εκπαιδευτικής πορείας.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ Β΄ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ

 • Ολοκληρώθηκε η Ερευνητική εργασία του 3ου τμήματος με θέμα: «Ένα σύντομο χειμωνιάτικο ταξίδι στο Λονδίνο – On a short winter holiday in London» και υπεύθυνη την κ. Μπουρίκου Αιμιλία, κλάδου ΠΕ06 με τη δημιουργία ενός Ηλεκτρονικού περιοδικού, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία schoolpress του Σχολικού Δικτύου. Περισσότερα στοιχεία για την εργασία μπορείτε να δείτε στο Ηλεκτρονικό περιοδικό του σχολείου μας που δημιουργήθηκε από τους μαθητές του τμήματος. Στο Β΄ τετράμηνο προτείνεται η έγκριση νέου θέματος με τίτλο : «Γκράφιτι: τέχνη του δρόμου ή βανδαλισμός;»
 • Στις υπόλοιπα τμήματα, επειδή κατά τη διερεύνηση αναδείχθηκαν νέα ερευνητικά ερωτήματα, οι ερευνητικές εργασίες προτείνεται να συνεχιστούν με την ίδια θεματολογία και να ολοκληρωθούν στο τέλος του Β΄ τετραμήνου. Παρακαλούμε για την έγκρισή τους.ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ :
  1. ΚΑΒΒΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΠΕ 09)
  2. ΜΠΟΥΡΙΚΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ (ΠΕ 06)
  3. ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΠΕ 11)
  4. ΦΟΥΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΠΕ 19)