Απρ 05

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα τηλεδιασκέψεων

    Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκε το πρόγραμμα τηλεδιασκέψεων του σχολείου μας για την εβδομάδα από Δευτέρα 6 Απριλίου έως Παρασκευή 10 Απριλίου. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα για τους μαθητές  της Α΄τάξης εδώ, για την  Β΄τάξη εδώ και για την Γ΄τάξη εδώ. Το πρόγραμμα θα ανανεώνεται στο τέλος κάθε εβδομάδας.

   Παρακολουθείτε τακτικά και τις ανακοινώσεις που αναρτούν οι εκπαιδευτικοί στις ψηφιακές τους τάξεις eclass και e-me.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/3gympoli/2020/04/05/evdomadiaio-programma-tilediaskepseon/

Απρ 02

Οδηγίες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για .ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

      Σε συνέχεια του υπ’ αριθμ. πρωτ. 42347/2020 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σας κοινοποιούμε τέσσερα (4) ενημερωτικά φυλλάδια της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να δείτε τις οδηγίες εδώ.

     

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/3gympoli/2020/04/02/odigies-tis-dioxis-ilektronikoy-egklimatos-gia-asfali-ploigisi-sto-diadiktyo/

Μαρ 31

Νέα επταήμερη παράταση εγγραφής στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Σε συνέχεια των με αρ. πρωτ. 39676/Δ2/20-03-2020 και 40269/Δ2/24-03-2020 εγκυκλίων του Υ.ΠΑΙ.Θ., σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές εκπαιδευτικών και μαθητών/μαθητριών στο ΠΣΔ μπορούν να συνεχιστούν έως και την Δευτέρα 06/04/2020.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Επιλέξτε την εικόνα ΄για να μεταφερθείτε στην σχετική ιστοσελίδα

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/3gympoli/2020/03/31/nea-eptaimeri-paratasi-eggrafis-sto-panellinio-scholiko-diktyo/

Μαρ 31

Οδηγίες προς μαθητές για τηλεδιάσκεψη με την πλατφόρμα Webex meetings

  Οι  μαθητές μπορούν να συμμετέχουν στις τηλεδιασκέψεις που θα διοργανώνουν οι καθηγητές τους με την πλατφόρμα Webex meetings,  με κάποιον από τους τρόπους που περιγράφονται στον Οδηγό Μαθητή για σύνδεση σε Webexmmetings Διάβασε περισσότερα »

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/3gympoli/2020/03/31/odigies-pros-mathites-gia-tilediaskepsi-me-tin-platforma-webexmeetings/

Μαρ 24

Παράταση εγγραφών εκπαιδευτικών & μαθητών στο ΠΣΔ

Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 39676/Δ2/20-03-2020 εγκυκλίου του Υ.ΠΑΙ.Θ., σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές εκπαιδευτικών και μαθητών/μαθητριών στο ΠΣΔ μπορούν να συνεχιστούν έως και την Δευτέρα 30/03/2020.

Δείτε εδώ σε μορφή PDF

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/3gympoli/2020/03/24/paratasi-eggrafon-ekpaideytikon-amp-amp-mathiton-sto-psd/

Μαρ 20

Εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση

   Στα πλαίσια της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης , καλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών του 3ου Γυμνασίου Πολίχνης, να προβούν στην δημιουργία λογαριασμών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο για τους μαθητές, ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται εδώ.

   Η δημιουργία λογαριασμού κρίνεται αναγκαία για την διατήρηση της επικοινωνίας μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών και τη συμμετοχή τους στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.

   Μετά τη δημιουργία λογαριασμού στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, με το όνομα χρήστη και τον κωδικό που έχουν αποκτήσει, οι μαθητές εισέρχονται στην Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα e-me του Υπουργείου Παιδείας από εδώ και στην Ηλεκτρονική σχολική τάξη eclass από εδώ, ώστε να μπορούν οι εκπαιδευτικοί να τους βρουν και να τους προσθέσουν στις ψηφιακές τάξεις που έχουν δημιουργήσει.

   Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας e-me μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ για την πλατφόρμα eclass εδώ.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/3gympoli/2020/03/20/ex-apostaseos-ekpaideysi/

Μαρ 12

Οδηγίες για παραμονή παιδιών και εφήβων στο σπίτι

Στο πλαίσιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2 στις σχολικές μονάδες δείτε τις Οδηγίες για παραμονή παιδιών και εφήβων στο σπίτι.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/3gympoli/2020/03/12/odigies-gia-paramoni-paidion-kai-efivon-sto-spiti/

Μαρ 11

Προσωρινή απαγόρευση της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, αποφασίστηκε η απαγόρευση της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, δημοσίων και ιδιωτικών, όλης της χώρας για 14 ημέρες και συγκεκριμένα από τις 11 Μαρτίου έως και τις 24 Μαρτίου, ύστερα από εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19. Αναλυτικά η κοινή υπουργική απόφαση εδώ.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/3gympoli/2020/03/11/prosorini-apagoreysi-tis-ekpaideytikis-leitoyrgias-olon-ton-ekpaideytikon-domon/

EUROPE CODE WEEK 2019

Για 7η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε και φέτος από τις 5 έως τις 20 Οκτωβρίου  η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κώδικα(Europe Code Week) μια πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία με σκοπό την προώθηση της εκμάθησης του προγραμματισμού και της δημιουργίας με κώδικα.

Διάβασε περισσότερα »

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/3gympoli/2019/11/10/europe-code-week-2019/

Οκτ 24

Ανακοίνωση για τη γιορτή 28ης Οκτωβρίου

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του ΔΑΚ Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» η γιορτή της Ελληνικής σημαίας και η γιορτή για την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ» . Οι μαθητές παρακαλούνται να προσέλθουν στον χώρο του σχολείου στις 9:00 π.μ. για την έναρξη της γιορτής.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/3gympoli/2019/10/24/anakoinosi-gia-ti-giorti-28is-oktovrioy/

Παλαιότερα άρθρα «

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων