3ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου

Χώρος ενημέρωσης και επικοινωνίας για τους γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας

Συνάντηση των εταιρικών σχολείων του προγράμματος στη Βουδαπέστη

Μαρ 201713

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη για το διάστημα από Τρίτη 15/11 έως Πέμπτη 17/11. Οι εκπαιδευτικοί που εκπροσώπησαν το σχολείο μας ήταν οι: Γκουτζιβελάκη Φρόσω, Ξένου Δήμητρα, Παπαφιλίππου Δημήτριος, Δεβετζής Λεωνίδας και η συντονίστρια του προγράμματος Ηλιάδου Βασιλική.

Στην Βουδαπέστη συναντηθήκαμε με αντιπροσωπίες εκπαιδευτικών  από την Φιλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία και τους οικοδεσπότες εκπαιδευτικού από την Ουγγαρία.

Η πρώτη συνάντηση του προγράμματος “Sharing is caring” 2016-2019 έλαβε χώρα στη Βουδαπέστη, στο σχολείο Παννόνια Άλταλανος .

Οι μαθητές του σχολείου Παννόνια ΄Αλταλανος, μας καλωσόρισαν με μία όμορφη γιορτή με παραδοσιακά Ουγγαρέζικα παιχνίδια και χορούς.

Παρακολουθήσαμε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου να διδάσκουν στους μαθητές, έγινε ενημέρωση για το πρόγραμμα Erasmus+, για το εκπαιδευτικό σύστημα της Ουγγαρίας, το πρόγραμμα σπουδών και της συνθήκες εργασίας των εκπαιδευτικών στις συμβαλλόμενες χώρες. Επίσης έγινε παρουσίαση των χωρών και των σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, με βίντεο, φωτογραφίες, power point. Τέλος από την Φιλανδική αντιπροσωπεία έγινε η παρουσίαση του προγράμματος της επόμενης συνάντησης Erasmus+, στην πόλη Όουλου της Φιλανδίας.

Μετά το πέρας των δραστηριοτήτων του προγράμματος ακολουθούσε ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα της επίσκεψης στο βίντεο που ακολουθεί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετρητής επισκεψιμότητας

wordpress com stats

Aρχείο

Μάρτιος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

O καιρός



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων