3ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου

Χώρος ενημέρωσης και επικοινωνίας για τους γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας

ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤ1 ….ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Μαρ 201412

  Στην ενότητα της  Γλώσσας της ΣΤ τάξης, με θέμα “οδηγίες χρήσης ηλεκτρικών συσκευών”,αποφασίσαμε να φτιάξουμε τις δικές μας συσκευές , με ομαδική δουλειά, πολύ κέφι και χιούμορ.

♥  Ακούσατε, ακούσατε .Μια νέα συσκευή κυκλοφόρησε και περιμένει να την αποκτήσετε .Μια μηχανή που βγάζει λεφτά, νόμιμα και πανεύκολα. Λύστε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα. Τρέξτε να την προλάβετε.

♥  Για να λειτουργήσει το μαγικό κουτί , βάλτε το καλώδιο στη πρίζα. Μετά βάλτε πάνω το μπαλάκι .Με το δυνατό αέρα που βγάζει η συσκευή , πετάει το μπαλάκι. Καλή διασκέδαση.

♥  Η καφετιέρα είναι μια πανέξυπνη συσκευή που προβλέπει την επιθυμία σας για υπέροχο καφέ , με μια κίνηση .Χαλαρώστε και απολαύστε τον. Στην υγειά σας

♥ Η αντλία βαρύτητας είναι μια υπέροχη συσκευή που θα σας καταπλήξει. Βασίζεται στην αρχή των συγκοινωνούντων δοχείων και με μια επίδειξη  θα θέλετε να την κάνετε δική σας.

♥ Ρίχνοντας λίγο απορρυπαντικό και τροφή ζώων, στο πλυντήριο ζώων, τη νέα μας συσκευή, ας περιμένει μια έκπληξη.

♥ Στη ντίσκο μπάλα χρησιμοποιήσαμε διάφορα ανακυκλώσιμα υλικά. Η συσκευή δουλεύει με μπαταρίες και καλώδιο. Περιστρέφεται , λαμπυρίζει και κάνει χαρούμενες τις νύχτες σας.

♥ Το singing robot είναι μοντέρνο και σας διασκεδάζει  με το χτύπημα των χεριών σας. Τραγουδάει, χορεύει  μπορεί  να βοηθήσει και στις δουλειές του σπιτιού. Αποκτήστε το και δε θα το μετανιώσετε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

από κάτω από: Ανακοινώσεις| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤ1 ….ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Μετρητής επισκεψιμότητας

wordpress com stats

Aρχείο

Μάρτιος 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

O καιρός



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων