3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

Δικτυακός χώρος έκφρασης, δημιουργίας & ενημέρωσης

Η «καλημέρα» από το πρωί φαίνεται

Δεκ 20146
αρχείο λήψης (1)

…Κάπως έτσι σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό για να ξεκινάει η μέρα μας με χαμόγελο….. Αλλά και με προβληματισμό, γνώση, πολιτισμό. Κάθε πρωί λοιπόν,  στο σχολείο μας, μετά την προσευχή, κάποιο ή κάποια παιδιά διαβάζουν ποίηση!

 Λίγο πριν ξεκινήσει το καθημερινό πρόγραμμα, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις για μαθητές και δασκάλους, ανοίγουμε τα χέρια και αφήνουμε την ψυχή μας να πετάξει ψηλά: πάνω από το σχολείο μας, πάνω από την πόλη μας, πάνω από τη χώρα μας.

Δίνουμε έτσι μια άλλη διάσταση στην πρωινή καλημέρα, με στίχους αγαπημένους κι άλλους πρωτάκουστους. Γιατί πιστεύουμε ότι ο καθένας, απ’ όπου βρίσκεται  πρέπει να βάζει ένα μικρό λιθαράκι για να κάνει τον κόσμο καλύτερο… Και τα παιδιά είναι η ελπίδα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://blogs.sch.gr/3dimnafp/files/2013/05/logo.jpg

Ονειρευόμαστε ένα σχολείο που όλοι οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να αγαπήσουν τη μάθηση, να διδαχθούν υψηλές αξίες και να αναπτυχθούν διανοητικά, σωματικά, ηθικά και πνευματικά.

Αγωνιζόμαστε καθημερινά να χτίσουμε στέρεες βάσεις για την εξέλιξη των μαθητών μας, φέρνοντάς τους σε επαφή με τον κόσμο της γνώσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Διδάσκουμε την αγάπη, τη δικαιοσύνη, την αποδοχής της διαφορετικότητας, τη συνεργασία, τη φιλανθρωπία, την ευγενή άμιλλα στοχεύοντας να δημιουργήσουμε σκεπτόμενους πολίτες με βούληση και ιδανικά.

Η Διευθύντρια του Σχολείου
Χρύσα Β. Σαββάκη

 

 

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου βρίσκεται στην περιοχή της Πρόνοιας.

Δ/νση: Πλατεία Εθνοσυνελεύσεως,

Τηλ: 2752028193, Fax: 2752097923

E-mail : mail@3dim-nafpl.arg.sch.gr

Ιστοσελίδα: 3dim-nafpl.arg.sch.gr



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων