Ευχαριστήρια επιστολή για Δωρεά από Wind

Ευχαριστούμε εκ νέου τον γονέα του σχολείου μας κ. Γαβαλά Ιωάννη που ανταποκρίθηκε και πάλι στο αίτημά μας για επάνδρωση της βιβλιοθήκης με τέσσερις (4) ροτόντες, 7 καρέκλες γραφείου και δύο ντουλάπες. Με τη προσφορά του  αυτή συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να κεντρίσουμε τη φιλαναγνωσία των μαθητών μας, δημιουργώντας ένα κατάλληλο περιβάλλον στη βιβλιοθήκη.

Με  άπειρη ευγνωμοσύνη

Ο Σύλλογος Διδασκόντων                         Η Διευθύντρια

Ανακοίνωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

  • Η επέτειος της 25ης Μαρτίου θα γιορταστεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου την Παρασκευή, στις 23/03/2018, και ώρα 19:00 .
  • Τη γιορτή θα παρουσιάσουν οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης με υπεύθυνους διοργανωτές τους εκπαιδευτικούς κ.Γερασιμόπουλο Γιώργο και κ.Ράδοβιτς Μιχάλη. Την επιμέλεια της χορωδίας έχει η εκπαιδευτικός της Μουσικής κ. Ποιμενάκη Κική.

  Την επιμέλεια των παραδοσιακών χορών έχουν οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής: κ.Γορανίτου Σταθούλα και κ.Καρβουνιάρης Διονύσης. Τη γιορτή θα παρακολουθήσουν οι μαθητές/τριεςόλων

          των  τάξεων του Σχολείου μας, καθώς και οι γονείς τους.

           Η παρουσία όλων σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

  Το Σχολείο δε θα λειτουργήσει εκείνη τη μέρα.

  • Την Κυριακή, 25/03/2018, θα παρελάσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων. Τα παιδιά  θα πρέπει να προσέλθουν  στο Σχολείο μας εκείνη τη μέρα με τις στολές τους στις 10:45 π.μ., για να τα συνοδέψουν οι εκπαιδευτικοί  κ.Καρβουνιάρης Διονύσης και η κ.Καψάλη Γιώτα στο χώρο της παρέλασης.
  • Την ίδια μέρα ο Σημαιοφόρος και οι Παραστάτες θα βρίσκονται στο σχολείο από τις 9:55 π.μ. για να πάνε στη δοξολογία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος με τον εκπαιδευτικό κ.Ράδοβιτς Μιχάλη.

Στο τέλος της παρέλασης μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας, αφού πρώτα ενημερώσετε τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς κ. Καρβουνιάρη Διονύση και κ.Καψάλη Γιώτα (στη συμβολή Κοραή και Μακρυγιάννη στην αριστερή πλευρά).

Ευχόμαστε σε όλους σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

             Από τον Σύλλογο Διδασκόντων          Από τη Διεύθυνση